Het Alma
Product overzicht

ALMA voor koken en wonen

Kom binnen. We hebben aan alles gedacht. Want als het op koken aankomt, zijn de ingrediënten van cruciaal belang. En het plezier begint met een keuken van ALMA en geheel naar uw eigen smaak. Wat voor type keuken zoekt u: modern, greeploos, elegant of meer landhuisstijl? We hebben de juiste keuken voor elk karakter. En natuurlijk de bijpassende fronten, werkbladen en spoelbakken. En omdat wij weten hoe moeilijk de beslissing soms kan zijn, is uw persoonlijke ALMA-adviseur van top tot teen afgestemd op uw droomkeuken.

Onze keukens

Wie bewust voor ALMA kiest, weet dat wij elke keuken zelf produceren. Landhuis, modern, greeploos of elegant: wij kennen onze modellen als geen ander en passen uw nieuwe levenscentrum perfect aan uw woonsituatie aan.

En omdat wij absoluut overtuigd zijn van de kwaliteit en de gebruikte materialen, geven wij maar liefst 10 jaar garantie op alle meubelonderdelen – dat geldt natuurlijk ook voor de toegankelijke keukens.

LUE is het toverwoord voor jouw keukenvorm

kuechen-elegant-2093-8

L-vorm

90 graden: precies de juiste hoek voor een paar treden, kleinere kamers en een klassieke keukenindeling. Maar ook veel ruimte voor creativiteit, een individuele opstelling en opstelling van de afzonderlijke elementen. Kom langs. Wij denken samen met u out of the box.

kuechen-elegant-2052-2093

U-vorm

Omgeven door de keuken en aan drie kanten ruimte voor jouw wensen, ideeën en uren samen.

De U-vorm staat garant voor korte afstanden, veel opbergruimte en nog meer plezier bij het hakken, sissen, koken en leven.

kuechen-modern-2021

Eiland/Open

Open voor nieuwe ideeën, voor troost, voor lieve gasten en voor creativiteit. Je kunt het vrijstaande element gebruiken als kookeiland, babbeleiland of ontmoetingsplek. Hoe dan ook: samen zorgen we ervoor dat uw keuken een droomeiland wordt. En als uw eilandgids laten we u de meest aantrekkelijke oplossingen zien.

Keukenuitrusting

Zullen we een configuratie maken? – Fronten in hoogglans, echt hout of structuurlak; werkbladen in massief hout, kwarts, glas of graniet; spoelbakken en kranen van de grootste merken; glazen deuren en betegelde achterwanden in alle kleuren en variaties; individuele verlichtingssystemen en natuurlijk een stoel zodat u even kunt gaan zitten, gezien dit gevarieerde aanbod.

Laten we het even samenvatten: Met ALMA bent u perfect uitgerust op het gebied van keukentechnologie. Maar het beste is dat je jezelf overtuigt.

Als het om apparaten gaat, staat er:

Selectie,
Selectie,
Selectie.