Zoeken
Search

Showroom modellen
uitverkoop

de beste aanbiedingen in onze KEUKEN SALE

ALMA Küchen richt zijn keukenstudio’s regelmatig opnieuw in, zodat u in onze keukenuitverkoop altijd de nieuwste prijshighlights kunt vinden. U kunt de tentoongestelde voorbeeldkeukens zowel in de showrooms als op Ebay Kleinanzeigen bekijken. Bespaar tot een ongelooflijke 70 % Bespaar op onze showroom keuken uitverkoop. Bekijk de aanbiedingen nu en ontdek deze koopjes!

Waarom een showkeuken?

Top voorwaarden

Showroomkeukens in uitstekende staat tegen gereduceerde prijzen

10 jaar garantie

Alma biedt u 10 jaar garantie op keukenmeubelen – ook op monsterkeukens.

Onmiddellijk beschikbaar

Showroomkkeukens worden binnen 2 weken geleverd – inclusief professionele montage.

Volledig ingerichte keuken

Compleet pakket met alle belangrijke onderdelen – van werkbladen tot handgrepen en spoelunit

Zo kunt u meer over onze keukenkortingen te weten komen.

Als u regelmatig informatie wilt over de acties, events en aanbiedingen van het moment, neem dan een abonnement op onze nieuwsletter! Hier ziet u als eerste de nieuwste attracties in onze keukenuitverkoop. Ook in de webshop kunt u veel details van onze keukens bekijken. In de alma keukenstudio bij u in de buurt helpen onze vriendelijke medewerkers u graag verder bij vragen en andere kwesties met betrekking tot onze service en specifieke modellen uit de keukenuitverkoop. U kunt ook contact opnemen met uw persoonlijk adviseur en met hem de planning van uw voorbeeldkeuken maken volgens uw wensen.

Onze keukenuitverkoop met garantie van de fabrikant

Bij ons kunt u nieuwe showroomkeukens uit de keukenuitverkoop krijgen waarbij wij een uitgebreide service leveren. De expositiekeukens overtuigen door een excellente kwaliteit en hoogwaardige verwerking. Topmerken als Siemens, Liebherr, Bora, Neff, Berbel, AEG en vele andere geven waarde aan uw keuken. Binnen twee weken leveren wij uw nieuwe keukeninterieur en installeren wij dit voor u. Geniet met onze uitverkoop van een service op de lange termijn!

Modellen met veelzijdige facetten in de keukenuitverkoop

In onze keukenexpositie presenteren wij onze klanten een breed assortiment van designerkeukens. Daarom is de selectie in de keukenuitverkoop heel uitgebreid. Voor een inrichting in landhuisstijl bieden wij bijpassende keukenmodules in cassettenoptiek met een charmante touch. Bij de meest hedendaagse trends horen ook de handgreeploze keukens die door hun elegante simpliciteit overtuigen. Daarnaast ontdekt u in onze keukenuitverkoop natuurlijk ook modellen in een gemoedelijke houten look of elegante hoogglans.

Keukenuitverkoop met een compleet pakket

Voor uw nieuwe inbouwkeuken uit onze keukenuitverkoop kunnen wij u een compleet pakket met alle belangrijke componenten leveren. Front, werkblad, spoelbak en handgrepen worden bij alle modellen geleverd, en vaak bieden wij ook nog de hele combinatie inclusief inbouwapparatuur, verlichting, glazen achterwandspiegel en toebehoren. De precieze details kunt u online bekijken in de individuele productinformatie.

Keukens voor elke behoefte en smaak

Als keukenfabrikanten bedenken wij voortdurend nieuwe moderne ontwerpen die de ogen van onze klanten in de keukenspeciaalzaak doen stralen. Bij elke nieuwe keukencollectie willen wij de keukenvrienden iets nieuws tonen, en laten zien hoe u met een grote liefde voor de keuken alles bereiken kunt, en wij als keukenfabrikant allemaal kunnen aanbieden.  Hier bieden wij nieuwe keukens aan en elke keukencollectie is op zich samen te stellen en van een topkwaliteit die de almaKEUKENS eigen is.

alma KEUKENS – kwaliteit bij u thuis

almaKEUKENS staat bekend om de garantie die zij voor uw keukens biedt, waarbij zij altijd hetzelfde principe hanteert, namelijk dat kwaliteit en expertise de beste ingrediënten zijn!
Bij een nieuwe keukencollectie presenteert alma haar assortiment meestal direct in de keukenstudio. In 15 keukenstudio’s presenteren wij regelmatig de nieuwe keukens en elke keukenstudio wordt rechtstreeks door alma als keukenfabrikant vertegenwoordigd.

Alles voor uw nieuwe keuken uit een hand

Als keukenfabrikanten zijn wij verantwoordelijk voor werkbladen, spoelbakken en voor de inbouwapparatuur voor de keuken. Na de bestelling in de winkel produceren onze gespecialiseerde medewerkers het product. Of het nu om keukens in landhuizen of moderne keukens gaat, wij volgen altijd een garantieprocedure: Keukens plannen en bestellen – de rest verzorgt alma als keukenfabrikant die haar service aanbiedt tot en met de keukensamenstelling bij de klant.
Want waar het bij onze nieuwe keukens om gaat is: de service achter het product. Als de klant de keukenstudio binnenkomt, bieden wij hem al service en wij zijn hiermee pas klaar als de volledige keukensamenstelling bij u thuis is ingebouwd.
Onze klanten kunnen hun nieuwe keuken uit de hoogwaardige kwaliteit van keukensamenstellingen uitzoeken of zelf combineren. De aanrechten zijn van hout, plastic of verschillende steensoorten. Voor de spoelbak bieden wij diverse leuke armaturen van klassieke sierlijkheid tot roestvrij staal. De inbouwapparatuur voor de keukens worden bij alma alleen door bekende merkenfabrikanten geleverd.
Wij bieden altijd weer leuke nieuwe en moderne keukens en elke keukencollectie onderscheidt zich hetzelfde traditionele kwaliteitsprincipe. Al onze producten zijn ontworpen en gebouwd volgens dit principe. Een principe waar ook de nieuwe keukens goed bij gedijen, net als onze klanten!