Toon keukens
Verkoop

de beste aanbiedingen in onze KEUKEN SALE

ALMA Küchen richt zijn keukenstudio’s regelmatig opnieuw in, zodat u in onze keukenuitverkoop altijd de nieuwste prijshighlights kunt vinden. U kunt de tentoongestelde voorbeeldkeukens zowel in de showrooms als op Ebay Kleinanzeigen bekijken. Bespaar tot een ongelooflijke 70 % Bespaar op onze monster keuken uitverkoop. Bekijk het nu en krijg de grootste aanbiedingen!

Waarom een showkeuken?

Top voorwaarden

Showroomkeukens in uitstekende staat tegen gereduceerde prijzen

10 jaar garantie

Alma biedt u 10 jaar garantie op keukenmeubelen – ook op monsterkeukens.

Onmiddellijk beschikbaar

Voorbeeldkeukens worden binnen 2 weken geleverd – inclusief professionele montage.

Volledig ingerichte keuken

Compleet pakket met alle belangrijke onderdelen – van werkbladen tot handgrepen en spoelunit

Onze keukenverkoop met fabrieksgarantie

Als keukenfabrikant bieden wij 10 jaar garantie op alle keukenmeubelen. Bij ons kunt u uw nieuwe monsterkeukens uit de keukenverkoop met volledige service krijgen. De tentoonstellingskeukens overtuigen door uitstekende kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Topmerken zoals Siemens, Liebherr, Bora, Neff, Berbel, AEG en nog veel meer zullen uw keuken verfraaien. Binnen twee weken leveren wij uw nieuwe keuken en zorgen voor de vakkundige montage. Geniet van een volledige service met onze uitverkoop!

De voordelen van showroomkeukens op een rijtje

  • Showroomkeukens in uitstekende staat tegen gereduceerde prijzen
  • ALMA biedt u 10 jaar garantie op keukenmeubelen – ook op monsterkeukens.
  • Voorbeeldkeukens worden binnen 2 weken geleverd – inclusief professionele montage.
  • Complete pakketten met alle belangrijke onderdelen – van werkbladen tot handgrepen tot spoelbakken
  • Top aanbiedingen

Veelzijdige modellen in de keukenverkoop

In de keukenshowrooms van onze keukenstudio’s presenteren wij onze klanten een veelzijdig assortiment designkeukens. Daarom is het aanbod in de keukenuitverkoop bijzonder gevarieerd. Voor een keuken in landelijke stijl bieden wij bijpassende inbouwkeukens in een cassetteoptiek met charmante flair. Tot de nieuwste trends behoren ook greeploze keukens, die indruk maken door hun elegante eenvoud. Daarnaast ontdekt u in ons keukenaanbod natuurlijk ook modellen in een gezellige houtlook of in een elegante hoogglansstijl.

Keukenverkoop met totaalpakket

Voor uw nieuwe keuken uit onze verkoop, kunt u een compleet pakket krijgen met alle belangrijke onderdelen. Keukenfronten, werkbladen, spoelbakken en handgrepen zijn bij alle modellen inbegrepen, maar vaak bieden wij de hele samenstelling aan , inclusief elektrische apparatuur, verlichting, glazen achterwand en accessoires. De precieze details vindt u online in de afzonderlijke productinformatie.