Zoeken

Handgrepen

Je zou de hele wereld willen bereiken? Begin dan aan uw droomkeuken. Omdat onze handgrepen gemaakt zijn om vastgegrepen te worden, om nieuwsgierig te zijn en ontdekt te worden. En ze slaan nog een goed figuur ook. Van booggrepen in roestvrijstalen look tot sierlijke knopgrepen met vintage flair – onze handgrepen openen elke dag een nieuwe wereld.

Tussen haakjes: als u helemaal geen handgrepen wilt, bevelen wij onze greeploze keukens aan, die alleen op lichte druk reageren.

Handgrepen
321
Bügelgriff abgerundet schwarz matt
320
Griff anthrazitfarbig gebürstet
319
Griff titanfarben / keramik schwarz glanz
318
Metallgriff Edelstahlfarben
317
Knopf in Edelstahloptik
316
Knauf matt schwarz
315
Knauf matt vernickelt
314
Shell swart mat
313
Shell mat vernikkeld
310
Griff kurz Titan lackiert
307
Griff lang schwarz matt
306
Griff kurz schwarz matt
305
Bügelgriff abgerundet matt vernickelt
304
Bügelgriff abgerundet matt vernickelt
303
Griff eckig schwarz matt
302
Griff eckig schwarz matt
301
Griff eckig matt vernickelt
300
Griff eckig matt vernickelt
262
Möbelgriff Edelstahloptik matt, geriffelte Optik
263
Möbelgriff Edelstahloptik matt, breite geschraubte Optik
264
Bügelgriff matt vernickelt, kurz
265
Bügelgriff matt vernickelt, lang
266
Bügelgriff Edelstahloptik Nickel satiniert
268
Metallgriff Nickel gebuerstet

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.

Keukenhandgrepen voor een makkelijk onderhoud

Bij de handelingen in uw kookbereik zorgen de keukenhandgrepen aan de individuele modules voor een ongecompliceerd gebruik. Met slechts enkele bewegingen kunt u kasten en schuiflades makkelijk open en sluiten. Zo wordt het koken en bakken zeer comfortabel waardoor succes gegarandeerd wordt.

Hoogwaardige keukenhandvaten voor alle kastensystemen

Robuuste en duurzame materialen zoals roestvrij staal en metaal bieden de keukenhandgrepen de beste kwaliteit. Hier zijn niet alleen de topmaterialen van belang, maar ook de gebruikersvriendelijke bouwmethode. De ergonomische keukenhandgrepen van de almaKEUKENS zijn aan de menselijke anatomie aangepast, zodat een veilig en aangenaam gebruik mogelijk wordt gemaakt. Zo kunt u snel en probleemloos elke keukenkast en elke lade openen en weer sluiten. In onze handel vindt u ook handgrepen die perfect geschikt zijn voor uw keuken en kookeiland.

Stangvomige keukengrepen voor een eenvoudig gebruik

Een variant van de keukengrepen zijn de stanggrepen die een eenvoudig openen en sluiten mogelijk maken. Door de vaste handgreep kunt u ook zware laden gemakkelijk en veilig bedienen, terwijl een goede steun gewaarborgd is. U vindt hier passend voor uw keukeninrichting diverse designs en diverse uitvoeringen. Of het nu gaat om gebogen of rechte grepen, mat of glanzend – voor uw individueel meubilair bieden wij u de geschikte handgrepen. Als u kiest voor een siergreep, stem deze dan af op het keukenfront en het werkblad in de keuken, zodat de individuele elementen tot een harmonieuze eenheid versmelten.

Knopvormige keukengrepen met vintage-flair

Als alternatief voor de stanggrepen vindt u bij ons ook knopgrepen in verschillende variaties. Terwijl de klassieke nikkelmodellen net als de metalen grepen een tijdloze eenvoud uitstralen, verspreiden onze keukengrepen in de vintage-look een uitnodigende retrocharme. Materialen zoals oud tin, messing en metaal in antiek-messing zorgen voor een uniek uitzicht. Vooral bij landhuis-meublement, maar ook voor moderne keukens met een nostalgisch karakter is deze knopvariant zeer geschikt.

Een geslaagde inrichting met bijpassende handgrepen

Een sfeervol en gezellig totaalbeeld creëert u door de handgrepen van de keuken op verschillende elementen af te stemmen. Zoals al vermeld, kunt u zich hierbij richten op de voorzijde of op het werkblad. Maar ook details zoals de glazen achterwand van de keuken, spoelbakken, opbergdozen en nog veel meer kunt u voor een geslaagde compositie stijlvol aan elkaar aanpassen.