Zoeken

Keuken vormen

Zoek de ideale vorm.

ALMA keukens: Keukenvormen voor elk huishouden

Welke keuken past bij jou en je huis? Deze vraag gaat niet alleen over ontwerp. Want de optimale keukenvorm, aangepast aan de ruimtelijke omstandigheden, speelt ook een essentiële rol bij de aankoop. In onze 15 ALMA keukenstudio’s vind je gegarandeerd de juiste keukenvorm voor je grote eetkeuken, het kleine keukentje in de flat of de open woon-eetruimte. Neem de tijd om rond te kijken op de tentoonstelling en je droomkeuken te vinden. Zodra je een collectie en een kleur hebt gekozen, kun je samen met onze experts je nieuwe keuken gaan plannen. Of een U-keuken, een L-keuken of een kitchenette beter bij je past, hangt vooral af van de grootte en vorm van de ruimte. Wij van ALMA hebben de perfecte oplossing voor je.

Naast ontwerp en indeling speelt vorm een essentiële rol bij keukenplanning. Hier moet je je volledig concentreren op de ruimte waarin later de keukenmeubels en elektrische apparaten worden geplaatst. Een U-vormige keuken, een L-vormige keuken of een eilandkeuken zijn geschikt voor een open woon- en eetruimte. Als je weinig ruimte hebt, is een kitchenette een goede keuze. Alle keukenvormen hebben hun voordelen en worden, met een goede planning, gekenmerkt door veel opbergruimte. Met ALMA kun je vertrouwen op een perfecte planning en hoge kwaliteit. Vind je droomkeuken in onze 15 keukenstudio’s in NRW, waarvan je de vorm helemaal kunt afstemmen op de grootte en de aard van je kamer. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het plannen van je keuken.

L-keuken, U-keuken of eilandkeuken? Met ALMA beslis jij!

Welke keuken geschikt is voor jouw huis of appartement hangt voornamelijk af van de grootte en vorm van de ruimte. In ruime woonkeukens zijn keukens met een centraal kookeiland erg populair. Als je maar een kleine en smalle keuken hebt, kun je kiezen tussen de klassieke kitchenette en een L-keuken (op voorwaarde dat je geen verwarming installeert in de L-keuken). Kijk rond in onze keukententoonstelling en ontdek ideeën en oplossingen die precies passen bij jouw ruimte en jouw ideeën. Een U-vormige keuken biedt bijzonder veel opbergruimte. Als een opstelling van meubels aan beide kanten, liefst zelfs met een keukenblok in het midden, niet mogelijk is, biedt een ALMA-L keuken zich aan als een waar opbergwonder. Het is belangrijk dat de opbergruimte en het werkoppervlak aan je behoeften voldoen. Je kunt alvast wat inspiratie opdoen door een van onze 15 keukenstudio’s in NRW te bezoeken.

Welke keukenvorm past het beste bij jouw huis of appartement? Dit hangt af van de vorm en grootte van de kamer. In vierkante kamers zijn L-keukens en U-keukens met kookeiland erg populair. Het belangrijkste hier is dat je genoeg ruimte hebt en bij voorkeur een kleine zithoek rond het kookeiland. Als de keuken lang en smal is, is een keukenblok van ALMA de optimale oplossing. Moderne inbouwapparaten zorgen ervoor dat er veel werkruimte beschikbaar is en dat de apparaten niet het middelpunt van de keuken zijn. Een ALMA droomkeuken geeft je de ruimte die je nodig hebt om te koken. Je kunt kiezen uit verschillende keukenvormen, designs, hoogwaardige apparatuur en andere details en je nieuwe keuken eenvoudig ontwerpen volgens jouw wensen.

Keuken plannen en kopen van een expert

Om creatief te kunnen werken in je nieuwe ALMA keuken, moet alles kloppen. Naast het ontwerp speelt de juiste keukenvorm dus ook een belangrijke rol. Als het te strak zit, kun je niet goed werken. Als de afstanden tussen de meubels te groot zijn en de paden te lang, leidt dit ook tot problemen. Dit alles en een te klein of onhandig geplaatst werkblad kun je vermijden als je je keuken bij ALMA koopt. Met oog voor detail en de ervaring van een halve eeuw plannen en realiseren we jouw droomkeuken in elke vorm. Of het nu gaat om een klein keukentje, een L-vormige keuken met een kookeiland of een ruime U-vormige keuken in de woon/eetkamer – wij plannen met passie. In ruil daarvoor bieden we je eerlijke voorwaarden en keukenprijzen die betaalbaar zijn, zelfs voor duurdere toepassingen. Overtuig jezelf tijdens een bezoek aan onze keukenstudio’s voor een vrijblijvend en natuurlijk gratis eerste adviesgesprek.

ALMA is uw fullservicepartner, waarbij u alle diensten uit één hand ontvangt. Als keukenproducent, -adviseur en -installateur zijn we er voor onze klanten. Er zijn geen tussenpersonen, geen verborgen kosten en geen communicatieproblemen als het gaat om het kopen en individueel plannen van keukens volgens de wensen van onze klanten. Bezoek een van onze keukenstudio’s bij jou in de buurt en ontdek zelf de verschillende keukenvormen en -ontwerpen die mogelijk zijn voor jouw huis. We ondersteunen je graag met een professionele keukenplanning door de keukenexperts van ALMA.