L-Vorm

90 graden: precies de juiste hoek voor een paar treden, kleinere kamers en een klassieke keukenindeling. Maar ook veel ruimte voor creativiteit, een individuele opstelling en opstelling van de afzonderlijke elementen. Kom langs. Wij denken samen met u out of the box.

We bestaan 15 keer in NRW

Bezoek onze keukenstudio's!

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.

L-keukens - veel bergruimte & bewegingsvrijheid

De L-keuken is de meest geplande inbouwkeuken in Duitsland. L voor joie de vivre, heerlijk, lievelingsgerecht – keukendromen komen hier uit. Vooral in stedelijke agglomeraties, waar woonruimte schaars en duur is, zijn keukenruimten vaak bij uitstek geschikt voor hoekkeukens. Met een L-vormige keuken wordt de keukenruimte optimaal benut. Een dode hoek kan ook worden vermeden bij de planning. Functionele kasten in onder- en bovenkasten maken elke hoek bruikbaar. In tegenstelling tot U-vormige keukens zijn hoekkeukens bijzonder aantrekkelijk, niet alleen vanwege de opbergruimte die ze bieden, maar ook vanwege hun open opzet, die ook in kleinere keukenruimtes voldoende bewegingsvrijheid biedt.

L-keukenblok | De slimme ruimteoplossing

Het is niet voor niets dat de L-vormige keuken de meest geplande keukenvorm is. Eenmaal om de hoek gepland, kunnen moderne hoekkeukens zowel in ruime keukens als in kleine of smalle keukens worden geplaatst. Een doorlopend werkblad, vergelijkbaar met een L-vormig keukenblok, creëert veel bergruimte. Planning tot op de millimeter zorgt voor een perfect resultaat en – zowel optisch als praktisch. Goed gepland en aangepast aan de behoeften van uw klanten, zijn hoekkeukens een ideale ergonomische oplossing. De moderne planning van een L-keuken gaat van een rij hoge kasten naar een enkele rij. Maximale bergruimte en voldoende ruimte voor alle functies en elektrische apparaten kunnen worden gepland.

Voordelen van de Alma L keukens

  • Perfect gebruik van de ruimte met doorlopende werkbladen en hoekonderkasten.
  • Een grote hoeveelheid ruimte met korte loopafstanden: In tegenstelling tot lange keukenblokken is alles met een handomdraai of een paar passen te bereiken. Maar zonder beperkend te zijn. Koken, gootstenen enz. – L-vormige keukens zijn perfect voor liefhebbers van multitasking.

L-vormige keukens voor een perfect ruimteconcept

De L-keuken is geschikt voor de meeste ruimtes. De L staat voor de vorm van de keuken. De planning van de inbouwkeuken, die uit twee poten bestaat, komt overeen met een L. De poten kunnen verschillende lengtes hebben, afhankelijk van de ruimte. Bij de planning van uw individuele hoekkeuken bij Alma zijn er bijna geen grenzen aan de functionaliteiten en bijzonderheden. In deze keukenvorm kan elk hoekje en gaatje gebruikt worden. De afstanden zijn kort en er is veel bergruimte.

Hoekkeukens - uitrusting en varianten

Als keukenfabrikant weten wij precies wat belangrijk is bij het plannen en kopen van een nieuwe hoekkeuken. Dienovereenkomstig kunnen onze L-keukens zowel volledig uitgerust met elektrische apparaten worden gepland als ruimte laten voor uw eigen apparaten. Het aanbod van individuele comfortfuncties is net zo uitgebreid als de mogelijke stijlen, kleuren en materialen van onze fronten en werkbladen. Alle functies die in een keuken nodig zijn, kunnen worden ingepland (afwasmachine, koel-vriescombinatie, oven, kookplaat, afzuigkap, magnetron, spoelbak). Doordachte hoekoplossingen, hoge bovenkasten en praktische uittrekelementen maken van een L-vormige keuken een wonder van opbergruimte. De meest populaire kenmerken van L-keukens zijn:

  • L-keukens met apothekerskast
  • Hoekkasten zorgen voor een optimaal gebruik van de ruimte
  • Diagonale spoelbakken als modern optisch accent

Volledig uitgerust: L-keukens met toestellen

Voor het all-round zorgeloos pakket, kunnen wij ook uw L-vormige keuken plannen volledig uitgerust met elektrische apparaten. Onze keukens kunnen al in de planningsfase worden uitgerust met merkapparatuur van Berbel, Miele, Siemens, AEG, NEFF, Zanker, Liebherr en BORA. Wat prijs en functionaliteit betreft, zijn er geschikte elektrische apparaten voor elke behoefte en vereiste. De aangeboden merkapparaten zijn onderworpen aan de kwaliteitsnormen van Alma, net als onze keukens.

L-keukens zonder apparatuur

Je hebt niet altijd nieuwe elektrische apparaten nodig als je een nieuwe keuken koopt. Spoelbak, oven, kookplaat en alle andere bestaande elektrische apparaten kunnen dus uiteraard zonder apparatuur in onze L-keukens worden geïnstalleerd. Oven- en koelkastombouwkasten zorgen voor een uniforme uitstraling.

U heeft nog steeds niet de juiste L-keuken voor u gevonden in ons online assortiment? Heeft uw keukenruimte een heel bijzonder ontwerp of planologische obstakels? Geen probleem. Onze keukenplanners uit Alma hebben vast en zeker de ideeën die u nodig hebt om uw persoonlijke keukendromen waar te maken. Maak gewoon een afspraak voor een individueel keukenadvies in een van onze 15 keukenstudio’s in NRW of laat u inspireren door onze actuele keukencatalogus. We kijken uit naar uw bezoek!