Moderne keukens

Stedelijk wonen of toch liever kleur durven gebruiken? Met lichtheid en frisheid, nostalgie ontmoet natuurlijkheid. Functionaliteit heeft een date met huiselijkheid, en royaal comfort ontmoet je vrienden. Benut je keuken als ideale plek om samen tijd door te brengen. De keuze is aan u en wij helpen u met de planning, van A voor bestelling tot B voor advies tot Z voor tevredenheid.

We bestaan 14 keer in NRW

Bezoek onze keukenstudio's!

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.

Moderne keukens - uw plannings- en ontwerpmogelijkheden

Als centrum van het gezinsleven dragen moderne keukens in grote mate bij tot het wooncomfort en zijn zij tevens perfecte voorgangers voor culinaire hoogstandjes. Smaken verschillen natuurlijk, maar zowel bij de bereiding als bij de keukeninrichting zijn er altijd ingrediënten die er gewoon bijhoren. Wij van Alma-Küchen zijn er om u te helpen: wij stellen u onze moderne keukens voor – overzichtelijk en tot in het kleinste detail, als u dat wenst. Wij geven u ideeën voor de inrichting en de keukenplanning, die u dan ook direct bij en met Alma Küchen kunt realiseren. Ontdek onze moderne complete keukens, alle beschikbare onderdelen, stijlen en fronten, en de vele andere opties die u ter beschikking staan als u uw moderne keuken bij ons inricht.

Hoe ontwerp je een moderne keuken: ideeën & inspiratie

En dat kunt u doen door uw keuken in de moderne tijd te laten komen. Maar hoe ziet het er eigenlijk uit? Hoe zien de nieuwe keukentrends eruit? Om te beginnen is het duidelijk: we vergeten rustiek eikenhout heel snel. De moderne keuken is open en toont zich toegankelijk. Het is duidelijk vormgegeven, gebaseerd op duidelijke lijnen, helderheid of contrastrijke fronten. De eerste staat ook voor de hoge mate van functionaliteit die moderne keukens nastreven. Van veelzijdige verlichtingsconcepten die alle denkbare verlichtingsconcepten combineren, van armaturen voor onder kasten tot plafondlampen, tot multifunctionele keukenmeubelen en de modernste technologie in de vorm van hoogwaardige elektrische apparaten. Laat u inspireren door de veelzijdige mogelijkheden van een moderne keuken tijdens een bezoek aan een van onze keukenstudio’ s bij u in de buurt of blader op uw gemak door onze actuele keukencatalogus.

Wat heeft een moderne keuken nodig? Beperkt ontwerp - hoge functionaliteit

Moderne keukens zijn dus niet zomaar keukens. Het moderne eraan is dat zij meer dan een ruimteconcept vervullen en tegelijkertijd een bijkeuken, eetkamer, ontbijtbar en/of cafetaria zijn. De keuken als multifunctioneel, open ruimteconcept – hoe kan dit door een passende holistische keukenvormgeving worden gerealiseerd? Hier vindt u inspiratie voor uw keukenplanning. Het sobere design van moderne keukens wordt aangevuld met zeer functionele apparatuur. Mogelijke hoogtepunten en elementen:

  • Moderne kastconcepten: Extra hoge, Magic Corner, apothekerskast en andere keukenkasten bieden veel opbergruimte
  • Ergonomische werkhoogten
  • Hoogwaardige, energie-efficiënte elektrische apparaten

Moderne keuken eenheden - Dit zou al inbegrepen moeten zijn

Wij helpen u hier graag actief bij en laten u de mogelijkheden zien voor een modern design en ook de inrichting van uw inbouwkeuken met onze hulp. Als ook u uw keuken op een moderne manier wilt inrichten, profiteer dan van onze tips voor keukeninrichting. Hier vindt u innovatieve keukenconcepten met talrijke kleuren en materialen, alsook elektrische apparatuur van topmerken. Ideeën die je bij Alma altijd opnieuw kunt ontdekken. Als keukenfabrikant hebben wij de mogelijkheid om direct en onmiddellijk in te spelen op uw individuele eisen en wensen.

  • Lichte, grijze of witte keukenfronten (mat of hoogglans)
  • Zwevende optiek versterkt het open ruimte ontwerp
  • Greeploze keukens voor strakke lijnen
  • Moderne stijlen: landhuiskeuken, betonlook of hoogglans
  • Materialen zoals roestvrij staal, beton of graniet

Andere belangrijke ingrediënten voor de moderne droomkeuken: kleuren & materialen

De vorm en indeling van de keuken staan vast, dus u hebt al twee belangrijke beslissingen genomen. Maar welk ontwerp wordt de volgende keuze? Nogmaals, u zult genieten van de grote keuze bij Alma Keukens, zoals u nu zult zien. Want natuurlijk is de vorm van de keuken belangrijk om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Maar de kleuren en materialen van een moderne keuken zijn even belangrijke details om de ruimte een sfeer te geven die u wenst.

Kleuren, stijlen, sfeer - Hoe vindt u uw keuken het lekkerst?

De sociale voedselhub in uw leefruimtes kan zoveel persoonlijkheid hebben. U kiest uit ons veelzijdige assortiment de kleuren en materialen waarin u zich met uw familieleden en gasten het prettigst voelt. Moderne kleuren zoals grijs, wit of zwart zijn bij ons verkrijgbaar in beton- of houtlook en in mat of hoogglans. Zo laten uw keukenfronten de ruimte stralen in precies die stijl die u en uw dierbaren voor ogen staat en waar u zich het prettigst bij voelt. Samen met de juiste handgrepen, werkbladen en sfeervolle verlichting ontstaat een perfecte feelgood-sfeer in de keuken! U kunt een afspraak maken voor een individueel keukenadvies in een van onze keukenstudio’s, zodat uw persoonlijke assistent u kan helpen bij het plannen van uw nieuwe moderne keuken.