Zoeken
Search

Moderne keukens

Stedelijk wonen of toch liever kleur durven gebruiken? Met lichtheid en frisheid, nostalgie ontmoet natuurlijkheid. Functionaliteit heeft een date met huiselijkheid, en royaal comfort ontmoet je vrienden. Benut je keuken als ideale plek om samen tijd door te brengen. De keuze is aan u en wij helpen u met de planning, van A voor bestelling tot B voor advies tot Z voor tevredenheid.

We bestaan 15 keer in NRW

Bezoek onze keukenstudio's!

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.

Moderne keukens voor een modieuze woonwereld

De moderne keuken vormt steeds meer de kern van het leven. Deze biedt u aangename momenten in familie bij het klaarmaken van de gerechten. Op feestdagen kunt u in dit gezellige keukenparadijs goed chillen op de talloze staan – en zitplekjes. Door de perfecte symbiose van de geraffineerde constructie en het stijlvolle design wordt de moderne keuken uw lievelingsplaats, waar niets ontbreekt.

Glamour, stijl, elegantie: moderne keukens van extra klasse

almaKEUKENS is de ideale aanspreekpartner als het om hoogwaardige keukenoplossingen gaat. U kunt uit een groot aantal uitvoeringen kiezen, en de perfecte moderne keuken vinden die gegarandeerd bij uw smaak past. De sobere witte modellen onderstrepen de vlekkeloze omgeving, terwijl de matzwarte fronten voor een nobele en extravagante touch zorgen. De hoogglansbekledingen vormen een ware blikvanger en creëren een glamoursfeer. Heel natuurlijk en aards zijn de moderne keukens met houtelementen, die voor een uitnodigende sfeer zorgen.

Moderne keukens in diverse uitvoeringen

De klassieke varianten van de inbouwkeukens is de hoekinrichting, waarin alle kasten en inbouwapparatuur kunnen worden opgeborgen. Altijd populair bij moderne keukens zijn de zogenaamde keukeneilanden, die parallel met de kitchenette in de ruimte staan. In het hart van deze aantrekkelijke omgeving staat de bakplaat met de afzuigkap, en een stijlvolle plaat die zowel als opbergplaats als werkblad kan worden gebruikt. De geïntegreerde zitplaatsen zorgen voor een optimaal comfort. Hier kunnen ook de zware boodschappentassen worden geplaatst.

Een trendy keuken voor uw thuis

Die moderne keuken verenigt de actuele trends met de nieuwste innovaties. Een voorbeeld hiervan zijn de fornuizen zonder handgrepen, die op sobere en tegelijk extravagante wijze een blikvanger zijn. Moderne keukens definiëren de tegenwoordige stijlaanpassingen die met de tijd meegaan. Ook de krachtige houtconstructies zijn steeds meer in trek, vaak ook samen met de witte fronten. De massieve houten keuken verenigt de tijdloze warme natuurlijke tonen met een modern design. U kunt uw fantasie vrij spel laten met onze unieke modellen, zodat wij een keukenlandschap volledig naar uw wens kunnen creëren!