Service & Garantie

      10 jaar garantie

Wij bieden u een garantie voor 10 jaar voor alle meubeldelen. Daarmee verzekeren wij niet alleen de hoge kwaliteit van de geleverde meubeldelen, maar ook dat u deze of gelijkwaardige delen ook nog 10 jaar na de aankoop opnieuw kunt verkrijgen.

     5 jaar nakoopgarantie

Wij bieden u minstens 5 jaar nakoopgarantie op alle meubeldelen. Alleen bij ons als fabrikant!

    Professioneel opmeten

Wij zijn zeer precies en we weten waarop het aankomt! Een alma-keuken doorloopt van A tot Z, zijnde van het opmeten tot de montage van accessoires, slechts één enkele onderneming. Elke stap is op de volgende afgestemd.

    Advies en planning

Service komt in het advies en de planning bij ons altijd op de eerste plaats. Bij afspraken voor advies nemen wij ons veel tijd voor u, om u een zeer goed gevoel voor uw nieuwe keuken te geven. Elke vraag, hoe klein ook, beantwoorden we graag en competent.

    Expreslevering

Bij ons krijgt u uw keuken sneller dan elders, omdat bij ons alles hand in hand in één onderneming gebeurt. Planning, opmeten, productie, levering en montage – alles perfect op elkaar afgestemd. Alleen dat verzekert de snelste levering en montage, wanneer het erop aankomt, reeds na 14 dagen!

    Vakkundige verwijdering

Bij de vakkundige opbouw van uw nieuwe alma-keuken hoort ook de milieuvriendelijke verwijdering en recyclage van uw oude keuken bij onze diensten, zoals de installatie van de aansluitingen in kwestie.

    Montageaspraak

Bij ons wordt samen met de koopovereenkomst de dag van de montage bevestigd en gegarandeerd. Ook dat kunnen we verzekeren omdat alle stappen onder één dak gepland en gecoördineerd worden.

    Installatiedienst

Niemand kan een almaKEUKEN beter monteren dan de mensen die het hele plannings- en productieproces kennen: monteurs van almaKEUKEN. Bovendien brengt de meestal jarenlange anciënniteit waardevolle ervaringen in de keukenbouw met zich mee. Daarbij horen niet alleen meubelmontage en inbouw van toestellen, maar ook vakkundige aansluitingen op water, afvoerlucht en stroom.

    Zondangs "Open Studio"

Bezoek ons in een van onze 13 werkstudio's in Nordrhein-Westfalen, ook bij u in de buurt. Laat u inspireren en beleef ter plaatse hoe eenvoudig en ontspannen het kopen van een keuken direct bij de fabrikant voor u is. We zijn geopend elke zondag van 14.00 tot 17.00 uur (zonder advies en verkoop). Levering en montage – alles perfect op elkaar afgestemd – Alleen dit verzekert de snelste levering en montage, wanneer het erop aankomt, en dit al na 14 dagen!

    Ombouw- en verhuisdienst

Bij verhuis of renovatie bouwen wij uw almaKEUKEN passend voor u om. Ook wanneer u uw keuken na enkele jaren verfrist, maar geen compleet nieuwe keuken wilt kopen, bent u bij ons op de juiste plaats. U bespaart snel een bedrag van vier cijfers.