Zoeken

Onderneming

Dat weten we uit ervaring: Een droomkeuken is veel meer dan de som der delen. Een perfecte keuken ontstaat door plezier in het werk, aandacht voor detail en begrip voor de wensen van onze klanten. De keuken is de plaats waar mensen samenkomen. Bij ALMA Keukens, zorgen we ervoor dat het een perfecte plek wordt. Voor ons is het een uitdaging en een zaak van het hart om samen met u een keuken te plannen die precies aan uw wensen voldoet – tot in het kleinste detail en tot de meest bijzondere extra wens. Dat is waar wij voor staan als familiebedrijf met meer dan 50 jaar advieservaring. Laat uw droomkeuken uitkomen. Laat je inspireren.

Over ons

Sinds de oprichting van ALMA Küchen in 1971 hebben wij de hoogste waarde gehecht aan kwaliteit en garanderen wij onze klanten producten van de hoogste kwaliteit uit eigen productie. Met enthousiasme richten we ons op creativiteit, individualiteit en eerlijkheid. Daarom denken wij ook aan ons milieu. Met korte waardeketens en 15 vestigingen in NRW, leven wij duurzaamheid en regionaliteit – elke dag. En wij zijn er trots op uw eerste aanspreekpunt te zijn voor keukens in NRW. Een warm welkom.

Keukenstudio's

Welkom in de keukenstudio’s van ALMA Küchen. Onder ons motto “Nah Regional Wir”, worden wij vertegenwoordigd door 15 studio’s in NRW. Van Ahaus tot Sankt Augustin en gegarandeerd ook bij u in de buurt. Landhuis of eiland, stad of greeploos: hier vindt u zeker de droomkeuken van uw leven en uitstekend advies. Overigens: uw adviseur in de keukenstudio werkt hand in hand met onze productie in Ahaus. Dat betekent: Wij maken uw keukendromen meteen waar.

Carrière

De keuken is de plaats waar mensen graag samenkomen. En dat is precies het soort plek dat ALMA Keukens voor u zou moeten zijn. Een werkplek waar je graag werkt – met plezier, met collega’s, in een team. Werken bij ALMA Keukens is inderdaad iets speciaals, want wij bieden onze klanten de droomkeuken uit één hand. Van productie tot verkoop en montage. Anderen kunnen dat niet. Maar je kunt deel uitmaken van ons team – als timmerman, verkoper of leerling. We kijken uit naar uw sollicitatie.