Zoeken
Search

Elegante keukens

Strakke lijnen en een minimalistisch design gecombineerd met de modernste apparatuur: een elegante keuken betekent leven, genieten, wonen en natuurlijk ook koken. Altijd up-to-date en ondanks moderniteit ingesteld op een lange levensduur. Elegante keukens stralen persoonlijkheid uit en maken indruk met hun functionaliteit en individuele stijl. En wij zorgen ervoor dat uw individuele wensen tot in het kleinste detail worden gerealiseerd.

We bestaan 15 keer in NRW

Bezoek onze keukenstudio's!

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.

Designkeukens van Duitse kwaliteit

Voor almaKEUKENS komt het zuinige gebruik van de designkeuken op de eerste plaats. Onze uitgebreide en professionele service maken dit mogelijk want wij begeleiden u vanaf de planning tot en met de installatie van uw individuele keuken. Online en in onze keukenstudio’s kunt u ook de diverse designkeukens bekijken en zich door onze veelzijdige modellen laten inspireren. Een persoonlijk adviseur helpt u bij het plannen van de optimale keuken die bij uw ruimte past en persoonlijke voorkeur past. Onze Duitse kwaliteit belooft u een excellente verwerking en duurzaam gebruik.

Talrijke designs: Keukens voor elke smaak

Wij zorgen graag dat elke klant de geschikte designkeuken kan vinden in de stijl van zijn eigen inrichting, en daarom bieden wij in onze online keukenwinkel een grote diversiteit aan modellen. Een van de actuele trends is de handgreeploze keuken, geïnspireerd op een mondaine eenvoud. Maar ook de landhuisstijl met de cassettenoptie en uitnodigende charme wordt steeds vaker in de moderne huishoudens gezien. De elegante keukens weerspiegelen op hun beurt een sierlijke eenvoud die ideaal met uw nobele meubilair kan worden gecombineerd. Een opkomende highlight in de designkeukens is het gebruik van betonelementen die zowel op de houtmodules als op de hoogglanzend fronten wordt toegepast.

Designerkeukens met hoogwaardige inbouwapparatuur

De eersteklas designkeuken heeft als belangrijkste component de hoogwaardige inbouwapparatuur. Door onze samenwerking met toonaangevende merken zoals Liebherr, Miele en Siemens garanderen wij u de hoogste kwaliteit op het gebied van inbouwapparatuur. Naast de klassiekers zoals oven en kookplaat, vindt u hier ook koelkasten, afwasmachines en afzuigkappen, die uw keukeninrichting vervolmaken. Hierbij letten wij niet alleen op de hoogwaardige technologie, maar ook op een elegant en veelzijdig design, die van uw individuele keukenwereld een ideale compositie maken.

Uw designkeuken in een compleet pakket

Of u nu een landhuiskeuken of moderne keuken aanschaft – bij al onze modellen vindt u een uitgebreide selectie van uitvoeringen. Niet alleen de mooie fronten, hoogwaardige werkbladen en eersteklas inbouwapparatuur, maar ook elementen als spoelbakken, handgrepen en achterwanden geven uw keuken een persoonlijke stijl. Tegelijkertijd vormen ook de individuele opberg- en organisatiesystemen een professioneel en modern keuken landschap. Uw designkeuken wordt afgerond door een geïntegreerde verlichting en het persoonlijk tintje dat u aanbrengt door uw eigen details.