Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn absolute trendsetters. Geen wonder, want ze combineren een indrukwekkende eenvoud met een elegant minimalisme. Of het nu voor koppels, singles of het hele gezin is: greeploze keukens overtuigen met een strakke look, zachte overgangen en heldere lijnen. Sommigen zouden het no-frills noemen – wij zijn meer voorstander van “duidelijke fronten”.

We bestaan 15 keer in NRW

Bezoek onze keukenstudio's!

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.

Met de keukens zonder handgrepen een trendsetter worden

Keukens zonder handgrepen zijn zeer populair op dit moment en verenigen de elegante eenvoud met exclusief minimalisme. Door het weglaten van de handgrepen wordt de focus op het frontdesign gelegd. De handgreeploze keukens vormen hierdoor een enkel geheel en verspreiden een homogene en aantrekkelijke charme. De individuele modules versmelten met elkaar in een unieke rustige harmonie.
U ook kunt de keuken met handgreeploze front vinden en daarmee u revolutionaire stijl volgen!

Stijlvolle keukens: zonder handgrepen, elegant en innovatief

Als gerenommeerde online keukenhandel biedt almaKEUKENS u altijd weer de nieuwste successen op de markt van keukens zonder handgrepen. De simpele uitvoering wordt geaccentueerd door het gebruik van het decente materiaal. De glasdecor-fronten ondersteunen op speciale wijze het uniforme totaalbeeld en de duidelijke lijnen. De combinatie met een barplaat van beton-optiek zorgt voor een innovatief contrast. Als natuurlijke alternatieve bevelen wij de handgreeploze keuken met wit front aan, die samen met de fineer Macassar-inleg een uitnodigende compositie biedt.
Onze klanten wachten nog veel verdere inspiratie in onze bonte keukenwereld online en in de studio’s.

Geschikte constructies voor keukens zonder handgrepen

Bij het kiezen van de keuken dient u naast een design dat ideaal in uw persoonlijke woonlandschap past, ook te letten op de individuele constructie-opties. Want naast de klassieke keukenkasten, kookeilanden en barmodule spelen ook de woonelementen een steeds grotere rol. Geïntegreerde zitplaatsen en draaibare tafelonderdelen zorgen dat u moderne keukens ook een plaats zijn voor de gezellige momenten met vrienden en familie.
Beleef zelf u hoe een modern keukenparadijs een centrale plaats in het familieleven in gaat nemen!

Een keuken zonder handgrepen van de adviesverlening tot de montage

Eenvoudig, ongecompliceerd en volgens uw voorstellingen vindt u bij ons de passende keuken. Bij een afspraak helpen onze specialisten u graag bij het plannen van uw kook-oase. Wij heten u ook welkom in onze keukenstudio’s om de handgreeploze keukens, landhuiskeukens, elegante keukens en nog veel meer live te komen bekijken. Wij creëren samen met u een perfecte keukenwereld speciaal volgens uw individuele wensen en eisen. Binnen twee weken leveren wij u de hele module en bereiden wij de professionele montage voor. Geniet met ons van een omvangrijke en excellente serve!