Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn absolute trendsetters. Geen wonder, want ze combineren een indrukwekkende eenvoud met een elegant minimalisme. Of het nu voor koppels, singles of het hele gezin is: greeploze keukens overtuigen met een strakke look, zachte overgangen en heldere lijnen. Sommigen zouden het no-frills noemen – wij zijn meer voorstander van “duidelijke fronten”.

We bestaan 14 keer in NRW

Bezoek onze keukenstudio's!

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.

Wordt trendsetter met de greeploze keuken

Greeploze keukens zijn een van de nieuwste trends en combineren elegante eenvoud met exclusief minimalisme. Door de keukenhandgrepen weg te laten, wordt de nadruk gelegd op het ontwerp van de fronten. De greeploze keuken wordt zo een eenheid en straalt een homogene en waardige charme uit. De afzonderlijke modules versmelten tot een onopvallende maar unieke harmonie.

Vind de juiste keuken met een greeploos front en volg een baanbrekende stijl!

Stijlvolle keukens: greeploos, elegant en innovatief

Als gerenommeerde keukenfabrikant toont Alma Küchen u altijd de nieuwste verworvenheden op de markt van greeploze keukens. Het eenvoudige ontwerp wordt onderstreept door het gebruik van discrete materialen. Vooral de glazen decorfronten ondersteunen het uniforme totaalbeeld en de heldere lijnen. De combinatie met een barblad in betonlook zorgt voor een vernieuwend contrast. Als natuurlijk alternatief adviseren wij de greeploze keuken met een wit front, die samen met de gefineerde Makassar inhammen een uitnodigende compositie creëert.

Nog veel meer inspiraties wachten op onze klanten in onze kleurrijke keukenwereld online, in onze actuele keukencatalogus en in de Alma-keukenstudio bij u in de buurt.

Slimme ontwerpen voor greeploze keukens

Naast een design dat ideaal in uw persoonlijke woonlandschap past, moet u bij de keuze van uw greeploze keuken ook letten op de individuele constructiemogelijkheden. Naast klassiekers als keukenkasten, kookeilanden en barmodules spelen vooral woonelementen een steeds belangrijkere rol. Geïntegreerde zitelementen en draaibare tafelcomponenten zorgen ervoor dat u moderne keukens ook kunt gebruiken als een plek voor sociale momenten met vrienden en familie.

Ervaar hoe een eigentijds keukenparadijs het middelpunt van het gezinsleven wordt!

Greeploze keukens van advies tot installatie

Eenvoudig, ongecompliceerd en volgens uw ideeën, bij ons vindt u de juiste keuken. Tijdens een keukenadvies helpt ons opgeleid personeel u bij het plannen van uw kookoase. U bent ook van harte welkom in onze keukenstudio’s om greeploze keukens, landelijke keukens, elegante keukens en nog veel meer live te komen bekijken. Samen met u creëren wij een perfecte keukenwereld, speciaal voor uw individuele wensen en eisen. Binnen twee weken leveren wij de volledige module aan u en voeren een professionele installatie uit. Geniet van een uitgebreide en uitstekende service bij ons!