Zoeken
Search

Toegankelijke keukens

Wij hebben voor elke eis de juiste keuken, ook voor de eisen van leeftijd, bijzondere woonomstandigheden of handicaps. En omdat wij onze keukens zelf produceren, kunnen wij uw wensen tot op de millimeter nauwkeurig uitvoeren. Toegankelijkheid en uitstekend design sluiten elkaar niet uit, maar vullen elkaar aan tot een individuele eenheid van vorm en functie – in hoogte verstelbaar, flexibel, geschikt voor gehandicapten en afgestemd op uw behoeften.

Onze comfortfuncties in één oogopslag

  • Keukens geschikt voor gehandicapten en barrièrevrij
  • Individueel en hoogwaardig design
  • Aangepaste werkhoogtes en in hoogte verstelbare werkoppervlakken
  • Flexibele elementen, uitzwenkbare tafels en toegankelijke werkbladen
  • Gemakkelijk hanteerbare deuren en aangepaste beslagtechnologie
  • Toegankelijkheid van de bovenkasten door verplaatsbare systemen
  • Individueel aangepaste installatie van elektrische apparaten (bijv. side-by-side kookplaten)

Heb je een speciale wens? Praat met ons. Want als het echt lastig wordt, zijn we in ons element.

We bestaan 15 keer in NRW

Bezoek onze keukenstudio's!

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.

Rolstoel- en gehandicapten toegankelijke keuken, in hoogte verstelbaar

U zoekt een keuken die geschikt is voor uw specifieke omstandigheden. Koop uw keuken dan rechtstreeks bij de fabrikant, Alma Küchen. Wij zijn gespecialiseerd in speciale eisen.

U bent op zoek naar een drempelvrije keuken, een keukenplanning waarmee u uw keuken optimaal kunt blijven gebruiken. U bent op zoek naar een keukenleverancier die u ondersteunt bij het blijven uitoefenen van uw hobby koken. En u heeft precieze ideeën over hoe de keuken er voor u uit moet zien. Wij bieden vele oplossingen om u daarbij te helpen, en als u zeer specifieke wensen hebt, bouwen wij die voor u.

Deze keuken is een voorbeeld van wat Alma kan bieden. Alle functies in de keuken kunnen zonder problemen worden gebruikt. Een oven op precies de juiste hoogte met een zijdelings openende ovendeur, een vaatwasser die u moeiteloos in zijn geheel kunt gebruiken, een kookplaat die met een druk op de knop in hoogte verstelbaar is en aan uw behoeften kan worden aangepast.

En nu komt de kroon op het werk, zelfs bovenkasten komen u tegemoet met een druk op de knop. Zelfs de ingebouwde magnetron kan dus zonder problemen worden gebruikt.

Plan uw keuken vanaf de grond voor rolstoeltoegankelijkheid - Verstelbare werkhoogtes en toegankelijke werkbladen

Bent u afhankelijk van een rolstoel, dan is het voor u een voordeel als u onder de belangrijkste werkplekken in de keuken (koken en afwassen) door kunt rijden. Ook het spoelgedeeltekan met een druk op de knop individueel op uw comforthoogte worden ingesteld, net als de kookplaat. En omdat de koelkast op de juiste hoogte direct naast de kookplaat is gepland, hoeft u niet alleen korte afstanden af te leggen, maar kan alles ook op de juiste hoogte worden gebruikt.

In plaats van klapdeuren heeft deze keuken vooral uittrekelementen. Deze komen naar je toe, wat het comfort aanzienlijk verhoogt.

Deze keuken is een uitstekend voorbeeld van hoe een keuken zich kan aanpassen aan de kok. En als u nog een speciale wens heeft zodat u zich kunt blijven uitleven in uw hobby koken, dan vinden wij zeker een oplossing. Omdat we de keukens die we verkopen zelf bouwen. Flexibeler kan niet.

Een droomkeuken moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. En dit recht geldt des te meer als u er door uw omstandigheden van afhankelijk bent. En als u er dan zeker van wilt zijn dat de keukenleverancier aan uw eisen voldoet, kom dan rechtstreeks naar de fabrikant, Alma Küchen. Wij hebben de oplossing.