Spoelbakken

Is er een gootsteen die zo inspirerend is qua vorm en functie dat u uw vaatwasser vergeet? We kunnen het niet met zekerheid zeggen, maar het zinkbereik van ALMA is heel dichtbij. En de keuze is reuze: van enkele of meerdere zwembaden tot XXL-varianten. En wat het materiaal betreft, kunt u kiezen tussen keramiek, composiet of roestvrij staal. Natuurlijk verschillen ook de inbouwmogelijkheden: van de inbouwspoelbak over inbouwmodellen tot de onderbouwspoelbak of de praktische modulaire oplossing.

Maar maak u geen zorgen: samen met een bekwame ALMA-adviseur garanderen wij dat u precies die spoelbak vindt die qua vorm en functie – inclusief de uitrusting – een echt goed figuur slaat in uw keuken.

Spoelbakken
Komposit Blanco
Komposit Franke
Komposit Reginox
Systemceram-III
Systemceram-II
Systemceram-I
Reginox
Naber
Franke
Blanco

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.

HET AANRECHT ALS ONDERDEEL VAN DE TOTALE REGELING

Voor de afwas, het schoonmaken van groenten en fruit en het reinigen van de handen zijn spoelbakken een onmisbaar element in een keuken. Als open en vrij toegankelijke module van de inrichting biedt de gootsteen altijd spontaan en rechtstreeks toegang tot water. Hierdoor kan de gootsteen flexibel worden gebruikt, wat het nodige gemak belooft bij het koken, bakken en bereiden van voedsel. Op Alma Keukens vindt u niet alleen uw perfecte spoelbakmodel, maar kunt u ook een compleet keukeninterieur samenstellen volgens uw wensen en eisen.

Systematische keukenspoelbakken met comfortgarantie

Onze intelligente keukenspoelbakken garanderen u een uitgebreid en handig gebruik. Hier kunt u eerst kiezen tussen enkele en meervoudige spoelbakken, of een overmaatse spoelbak kiezen. U kunt ook kiezen voor praktische extra’s zoals een geïntegreerde snijplank, een restjeskom en een afdruiprek. Het veelzijdige gebruik van de gootsteen maakt hem tot een onmisbaar onderdeel van de designkeuken.

Diverse soorten inbouwkeukenspoelbakken

De manier waarop uw gootsteen wordt geïnstalleerd is niet alleen bepalend voor het ontwerp, maar heeft ook een invloed op de bediening. Bij de onderbouwspoelbak wordt het model traploos onder het werkblad gemonteerd, terwijl bij de spoelmodule spoelbak en spoelrand als één geheel op de keukenonderkast worden geplaatst. Een elegante oplossing zijn de spoelbakken, die zich op hetzelfde niveau als het werkblad bevinden en daarmee gelijk lopen. Een opliggende of verzonken spoelbak rust ook op het werkblad, maar verschilt van de verzonken modellen doordat hij een opstaande rand heeft.

Ontwerp diversiteit voor uw aanrecht

Keukenspoelbakken worden niet alleen bepaald door hun individuele constructie, maar ook door hun design. De modellen in roestvrij staal, keramiek of composietmaterialen kunnen worden afgestemd op het keukenfront en de elektrische apparatuur. In onze keukenwinkel bieden wij bijpassend beslag in verschillende uitvoeringen. Ook u kunt uw perfecte ontwerp vinden tussen de veelzijdige merkspoelbakken!

Snel en gemakkelijk naar het ideale aanrecht

Uw persoonlijke adviseur zal u terzijde staan, zodat u de perfecte gootsteen kunt samenstellen voor uw persoonlijke behoeften. Uw contactpersoon zal u de karakteristieke verschillen en de specifieke mogelijkheden laten zien en zal ingaan op uw individuele wensen, zoals extra keukenverlichting of een bijpassende vaatwasser.