Zoeken

Over ons

Direct perfect!

Direct Perfect – wat betekent dat eigenlijk, en welke voordelen hebben onze klanten?

Laten we er geen doekjes om winden: wie een keuken van ALMA koopt, krijgt alles rechtstreeks van de bron – zonder interfaces en zonder tussenpersonen. Van productie in de Ahaus fabriek, via verkoop in onze ateliers, tot professioneel transport en montage. Als fabrikant kennen wij ons gamma beter dan wie ook. Daarom weten wij als geen ander hoe wij uw droomkeuken kunnen verwezenlijken. En omdat alle raderen van onze waardeketen soepel in elkaar grijpen, kunt u daar alleen maar van profiteren. Direct Perfect betekent: duurzamer, sneller en veel individueler. Wij geven u ons woord.

Als we weggaan, kun je koken

ALMA schrijft al meer dan 50 jaar keukengeschiedenis – als fabrikant en ontwerper, als adviseur van klanten en natuurlijk als installateur. Een succesverhaal dat wordt gekenmerkt door één groot idee: Alles-in-één! Dagelijks realiseren wij tot 15 zeer individuele droomkeukens voor onze klanten – bij grotere projecten kunnen wij dat aantal zelfs verdubbelen. Ongeveer 160 werknemers zorgen voor perfect gecoördineerde processen. Altijd dicht bij de productie en nog dichter bij de klant. Nabijheid is voor ons belangrijk om u te allen tijde eerlijk en transparant te kunnen adviseren. Omdat er bij ons geen “maanprijzen” zijn die kunstmatig worden gedrukt met nepkortingen.

Keukendromen worden werkelijkheid in onze 15 keukenstudio’s en op een verkoopoppervlak van 6000 m². Meer dan 200.000 verkochte keukens spreken een duidelijke taal – net als de tevredenheid van onze klanten. Want wij garanderen korte afstanden, snelle levertijden en perfecte montage. Als we weggaan, mag jij koken. Beloofd.

50 jaar Alma Keukens

We zijn uitstekend!

Wij zijn opnieuw uitgeroepen tot “Beste Keukenleverancier” door Focus Money! In de huidige studie uit de uitgave Focus Money van 02.07.2022 behaalden wij niet alleen een algemene beoordeling van “Zeer goed”, maar ook de eerste plaats in de testrangschikking! In de subcategorieën productaanbod, klantenservice, klantenadvies, installatie en prijs-prestatieverhouding wisten wij te winnen met Wij zijn er nu trots op dat wij in elke categorie het keurmerk “Zeer goed” hebben gekregen.

Duurzaamheid ...

is een van de centrale factoren voor een succesvolle en milieubewuste Bedrijfscultuur

Als fabrikant van onze keukens zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor ons milieu. En omdat de hele waardeketen in onze handen ligt, hebben wij het ook in onze eigen handen om de ecologische voetafdruk van ons bedrijf zo klimaatvriendelijk mogelijk te maken. Van onze eigen productie in Ahaus over directe levering zonder tussenpersonen en onnodige verpakking tot renovatie- en terugkoopgarantie voor reeds geplaatste keukens. Duurzaamheid en bewuste besparing van hulpbronnen is ons verklaarde doel en dit omvat ook een geoptimaliseerd energieconcept voor onze klanten.

Regionaliteit betekent...

niet het op één na beste, maar het beste in de buurt

Met elke verkochte keuken willen wij een voorbeeld stellen – voor meer regionaliteit, voor meer duurzaamheid en natuurlijk voor NRW als vestigingsplaats. Sinds 1971 produceren wij onze keukens consequent in onze hoofdvestiging in Ahaus, Westfalen. Als Westfalen voelen wij ons blijvend verbonden met de streek, het milieu en de mensen. Wij bieden onze klanten een all-round zorgeloos pakket rechtstreeks van de fabrikant en dus met een uitstekende eco-balans. Kom gewoon even langs. Het is niet ver.

Dichtbij

Ongeveer 400.000 verkochte en gemaakte keukens in 50 jaar hebben ons tot uw keukenspecialist in de regio gemaakt.

Regionaal

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1971 produceren wij onze keukens consequent in onze hoofdvestiging in Ahaus, Westfalen.

Wij

Wij bieden onze klanten een all-round zorgeloos pakket rechtstreeks van de fabrikant en dus met een uitstekende eco-balans.

“In de keuken zijn de ingrediënten van cruciaal belang. Dat is inclusief de keuken.”

- Björn Freitag, TV chef

We bestaan 15 keer in NRW

Bezoek onze keukenstudio's!

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.