Zoeken
Search

Het Alma
Product overzicht

ALMA voor koken en wonen

Kom binnen. We hebben aan alles gedacht. Want als het op koken aankomt, zijn de ingrediënten van cruciaal belang. En het plezier begint met een keuken van ALMA en geheel naar uw eigen smaak. Wat voor type keuken zoekt u: modern, greeploos, elegant of meer landhuisstijl? We hebben de juiste keuken voor elk karakter. En natuurlijk de bijpassende fronten, werkbladen en spoelbakken. En omdat wij weten hoe moeilijk de beslissing soms kan zijn, is uw persoonlijke ALMA-adviseur van top tot teen afgestemd op uw droomkeuken.

Onze keukens

Wie bewust voor ALMA kiest, weet dat wij elke keuken zelf produceren. Landhuis, modern, greeploos of elegant: wij kennen onze modellen als geen ander en passen uw nieuwe levenscentrum perfect aan uw woonsituatie aan.

En omdat wij absoluut overtuigd zijn van de kwaliteit en de gebruikte materialen, geven wij maar liefst 10 jaar garantie op alle meubelonderdelen – dat geldt natuurlijk ook voor de toegankelijke keukens.

LUE is het toverwoord voor jouw keukenvorm

modern

L-vorm

90 graden: precies de juiste hoek voor een paar treden, kleinere kamers en een klassieke keukenindeling. Maar ook veel ruimte voor creativiteit, een individuele opstelling en opstelling van de afzonderlijke elementen. Kom langs. Wij denken samen met u out of the box.

landhaus

U-vorm

Omgeven door de keuken en aan drie kanten ruimte voor jouw wensen, ideeën en uren samen.

De U-vorm staat garant voor korte afstanden, veel opbergruimte en nog meer plezier bij het hakken, sissen, koken en leven.

kueche-grifflos-2

Eiland/Open

Open voor nieuwe ideeën, voor troost, voor lieve gasten en voor creativiteit. Je kunt het vrijstaande element gebruiken als kookeiland, babbeleiland of ontmoetingsplek. Hoe dan ook: samen zorgen we ervoor dat uw keuken een droomeiland wordt. En als uw eilandgids laten we u de meest aantrekkelijke oplossingen zien.

Keukenuitrusting

Zullen we een configuratie maken? – Fronten in hoogglans, echt hout of structuurlak; werkbladen in massief hout, kwarts, glas of graniet; spoelbakken en kranen van de grootste merken; glazen deuren en betegelde achterwanden in alle kleuren en variaties; individuele verlichtingssystemen en natuurlijk een stoel zodat u even kunt gaan zitten, gezien dit gevarieerde aanbod.

Laten we het even samenvatten: Met ALMA bent u perfect uitgerust op het gebied van keukentechnologie. Maar het beste is dat je jezelf overtuigt.

Als het om apparaten gaat, staat er:

Selectie,
Selectie,
Selectie.

Keukens voor elke behoefte en smaak

Als keukenfabrikanten bedenken wij voortdurend nieuwe moderne ontwerpen die de ogen van onze klanten in de keukenspeciaalzaak doen stralen. Bij elke nieuwe keukencollectie willen wij de keukenvrienden iets nieuws tonen, en laten zien hoe u met een grote liefde voor de keuken alles bereiken kunt, en wij als keukenfabrikant allemaal kunnen aanbieden.  Hier bieden wij nieuwe keukens aan en elke keukencollectie is op zich samen te stellen en van een topkwaliteit die de almaKEUKENS eigen is.

almaKEUKENS – kwaliteit bij u thuis

almaKEUKENS staat bekend om de garantie die zij voor uw keukens biedt, waarbij zij altijd hetzelfde principe hanteert, namelijk dat kwaliteit en expertise de beste ingrediënten zijn!

Bij een nieuwe keukencollectie presenteert alma haar assortiment meestal direct in de keukenstudio. In 15 keukenstudio’s presenteren wij regelmatig de nieuwe keukens en elke keukenstudio wordt rechtstreeks door alma als keukenfabrikant vertegenwoordigd. Wie in een almaKEUKENstudio een nieuwe keukensamenstelling koopt, ontvangt de complete keuken rechtstreeks van ons uit eigen hand.

Alles voor uw nieuwe keuken uit een hand

Als keukenfabrikanten zijn wij verantwoordelijk voor werkbladen, spoelbakken en voor de inbouwapparatuur voor de keuken. Na de bestelling in de winkel produceren onze gespecialiseerde medewerkers het product. Of het nu om keukens in landhuizen of moderne keukens gaat, wij volgen altijd een garantieprocedure: Keukens plannen en bestellen – de rest verzorgt alma als keukenfabrikant die haar service aanbiedt tot en met de keukensamenstelling bij de klant.
Want waar het bij onze nieuwe keukens om gaat is: de service achter het product. Als de klant de keukenstudio binnenkomt, bieden wij hem al service en wij zijn hiermee pas klaar als de volledige keukensamenstelling bij u thuis is ingebouwd.
Onze klanten kunnen hun nieuwe keuken uit de hoogwaardige kwaliteit van keukensamenstellingen uitzoeken of zelf combineren. De aanrechten zijn van hout, plastic of verschillende steensoorten. Voor de spoelbak bieden wij diverse leuke armaturen van klassieke sierlijkheid tot roestvrij staal. De inbouwapparatuur voor de keukens worden bij alma alleen door bekende merkenfabrikanten geleverd.
Wij bieden altijd weer leuke nieuwe en moderne keukens en elke keukencollectie onderscheidt zich hetzelfde traditionele kwaliteitsprincipe. Al onze producten zijn ontworpen en gebouwd volgens dit principe. Een principe waar ook de nieuwe keukens goed bij gedijen, net als onze klanten!