Welkom thuis in uw nieuwe almaKEUKENS

Welk keukentype bent u?

De moderne allrounder die van functioneel design houdt? De perfectionistische minimalist die gaat voor strakke lijnen, een exclusieve uitstraling en technische details? Of eerder het romantische type, die van kleine decoratieve elementen houdt en die het liefst landelijk wil wonen?

Bestseller Keukens
Moderne Keukens
Landhuis Keukens
Elegante Keukens
Greeploze Keukens

Keukens voor elke behoefte en smaak

Als keukenfabrikanten bedenken wij voortdurend nieuwe moderne ontwerpen die de ogen van onze klanten in de keukenspeciaalzaak doen stralen. Bij elke nieuwe keukencollectie willen wij de keukenvrienden iets nieuws tonen, en laten zien hoe u met een grote liefde voor de keuken alles bereiken kunt, en wij als keukenfabrikant allemaal kunnen aanbieden.  Hier bieden wij nieuwe keukens aan en elke keukencollectie is op zich samen te stellen en van een topkwaliteit die de almaKEUKENS eigen is.

almaKEUKENS – kwaliteit bij u thuis

almaKEUKENS staat bekend om de garantie die zij voor uw keukens biedt, waarbij zij altijd hetzelfde principe hanteert, namelijk dat kwaliteit en expertise de beste ingrediënten zijn!

Bij een nieuwe keukencollectie presenteert alma haar assortiment meestal direct in de keukenstudio. In 13 keukenstudio's presenteren wij regelmatig de nieuwe keukens en elke keukenstudio wordt rechtstreeks door alma als keukenfabrikant vertegenwoordigd. Wie in een almaKEUKENstudio een nieuwe keukensamenstelling koopt, ontvangt de complete keuken rechtstreeks van ons uit eigen hand.

Alles voor uw nieuwe keuken uit een hand

Als keukenfabrikanten zijn wij verantwoordelijk voor werkbladen, spoelbakken en voor de inbouwapparatuur voor de keuken. Na de bestelling in de winkel produceren onze gespecialiseerde medewerkers het product. Of het nu om keukens in landhuizen of moderne keukens gaat, wij volgen altijd een garantieprocedure: Keukens plannen en bestellen - de rest verzorgt alma als keukenfabrikant die haar service aanbiedt tot en met de keukensamenstelling bij de klant.
Want waar het bij onze nieuwe keukens om gaat is: de service achter het product. Als de klant de keukenstudio binnenkomt, bieden wij hem al service en wij zijn hiermee pas klaar als de volledige keukensamenstelling bij u thuis is ingebouwd.
Onze klanten kunnen hun nieuwe keuken uit de hoogwaardige kwaliteit van keukensamenstellingen uitzoeken of zelf combineren. De aanrechten zijn van hout, plastic of verschillende steensoorten. Voor de spoelbak bieden wij diverse leuke armaturen van klassieke sierlijkheid tot roestvrij staal. De inbouwapparatuur voor de keukens worden bij alma alleen door bekende merkenfabrikanten geleverd.
Wij bieden altijd weer leuke nieuwe en moderne keukens en elke keukencollectie onderscheidt zich hetzelfde traditionele kwaliteitsprincipe. Al onze producten zijn ontworpen en gebouwd volgens dit principe. Een principe waar ook de nieuwe keukens goed bij gedijen, net als onze klanten!