Het Alma
Product overzicht

ALMA voor koken en wonen

Kom binnen. We hebben aan alles gedacht. Want als het op koken aankomt, zijn de ingrediënten van cruciaal belang. En het plezier begint met een keuken van ALMA en geheel naar uw eigen smaak. Wat voor type keuken zoekt u: modern, greeploos, elegant of meer landhuisstijl? We hebben de juiste keuken voor elk karakter. En natuurlijk de bijpassende fronten, werkbladen en spoelbakken. En omdat wij weten hoe moeilijk de beslissing soms kan zijn, is uw persoonlijke ALMA-adviseur van top tot teen afgestemd op uw droomkeuken.

Onze keukens

Wie bewust voor ALMA kiest, weet dat wij elke keuken zelf produceren. Landhuis, modern, greeploos of elegant: wij kennen onze modellen als geen ander en passen uw nieuwe levenscentrum perfect aan uw woonsituatie aan.

En omdat wij absoluut overtuigd zijn van de kwaliteit en de gebruikte materialen, geven wij maar liefst 10 jaar garantie op alle meubelonderdelen – dat geldt natuurlijk ook voor de toegankelijke keukens.

LUE is het toverwoord voor jouw keukenvorm

modern

L-vorm

90 graden: precies de juiste hoek voor een paar treden, kleinere kamers en een klassieke keukenindeling. Maar ook veel ruimte voor creativiteit, een individuele opstelling en opstelling van de afzonderlijke elementen. Kom langs. Wij denken samen met u out of the box.

landhaus

U-vorm

Omgeven door de keuken en aan drie kanten ruimte voor jouw wensen, ideeën en uren samen.

De U-vorm staat garant voor korte afstanden, veel opbergruimte en nog meer plezier bij het hakken, sissen, koken en leven.

kueche-grifflos-2

Eiland/Open

Open voor nieuwe ideeën, voor troost, voor lieve gasten en voor creativiteit. Je kunt het vrijstaande element gebruiken als kookeiland, babbeleiland of ontmoetingsplek. Hoe dan ook: samen zorgen we ervoor dat uw keuken een droomeiland wordt. En als uw eilandgids laten we u de meest aantrekkelijke oplossingen zien.

Keukenuitrusting

Zullen we een configuratie maken? – Fronten in hoogglans, echt hout of structuurlak; werkbladen in massief hout, kwarts, glas of graniet; spoelbakken en kranen van de grootste merken; glazen deuren en betegelde achterwanden in alle kleuren en variaties; individuele verlichtingssystemen en natuurlijk een stoel zodat u even kunt gaan zitten, gezien dit gevarieerde aanbod.

Laten we het even samenvatten: Met ALMA bent u perfect uitgerust op het gebied van keukentechnologie. Maar het beste is dat je jezelf overtuigt.

Als het om apparaten gaat, staat er:

Selectie,
Selectie,
Selectie.

Keukens voor elke behoefte en smaak

Als keukenfabrikant vinden wij het altijd leuk om nieuwe, moderne keukens te bedenken waarmee wij de klanten in de keukenspeciaalzaak de ogen kunnen laten glinsteren. Met elke nieuwe keukencollectie willen wij keukenliefhebbers opnieuw laten zien wat je met een grote liefde voor keukens kunt bereiken en wat je als keukenfabrikant te bieden hebt. Hier presenteren wij nieuwe keukens, elke keukencollectie voor zichzelf is natuurlijk op de typische alma keukenmanier op vele gebieden individueel combineerbaar en zoals altijd van eersteklas kwaliteit.

alma keukens - kwaliteit voor uw huis

Dit is waar Alma Keukens met zijn goede naam voor staat en elke nieuwe keuken is gebaseerd op hetzelfde beproefde principe dat kwaliteit en ervaring de beste ingrediënten zijn!

Wanneer alma een nieuwe keukencollectie aan zijn assortiment toevoegt, komt deze meestal direct in de keukenstudio terecht. In 13 daarvan presenteren wij regelmatig nieuwe keukens, en elke keukenstudio is een directe vertegenwoordiging van alma als keukenfabrikant. Wie een nieuwe keukencollectie koopt in een alma-keukenstudio, krijgt de volledige keuken rechtstreeks van ons, uit één enkele bron.

Alles voor uw nieuwe keuken uit één hand

Als keukenfabrikant zijn wij verantwoordelijk voor de werkbladen, het aanrecht en ook de elektrische apparaten voor de keuken. Nadat de bestelling in de gespecialiseerde keukenwinkel is geplaatst, wordt de productie opgestart door onze opgeleide medewerkers. Of het nu gaat om landelijke keukens of moderne keukens, de procedure verloopt volgens een beproefd systeem: keuken plannen en bestellen – Alma zorgt als keukenfabrikant voor de rest met een allround service, tot en met de installatie van de keukencollectie bij de klant.

Dat is wat nieuwe keukens voor ons maakt: De service achter het product. Onze service begint zodra de klant de keukenstudio binnenkomt en eindigt pas met de volledige installatie van de keukencollectie thuis.

Stel uw eigen keuken samen

Onze klanten kunnen op de keukenbeurs nieuwe keukens van de beste kwaliteit uitzoeken, zelf samenstellen of samen met onze experts plannen tijdens een individueel keukenadvies. De werkbladen kunnen worden gemaakt van hout, kunststof of verschillende soorten steen, en voor de gootsteen bieden wij diverse geweldige fittingen, van klassieke trechters tot roestvrij staal. De elektrische apparaten voor de keuken van Alma zijn uitsluitend afkomstig van gerenommeerde merkfabrikanten.

Wij komen altijd met geweldige nieuwe moderne keukens en elke keukencollectie maakt indruk met hetzelfde beproefde kwaliteitsprincipe. Al onze producten zijn volgens dit principe ontworpen en geconstrueerd. Een principe waarmee nieuwe keukens het altijd goed doen, net als onze tevreden klanten!