Zoeken
Search

Inbouwapparatuur

Kwaliteit en service
uit één enkele bron!

Als direct marketeer hechten wij bij ALMA Küchen bijzonder veel waarde aan kwaliteit en een uitstekende service. Daarom werken wij uitsluitend met gerenommeerde fabrikanten als het gaat om de keuze van uw inbouwapparatuur.

Onze fabrikanten

Oranier Logo
Dessauer Logo
Swisscave Logo

Grenzeloze verscheidenheid aan apparaten

Tegenwoordig is de verscheidenheid aan apparaten groter dan ooit. Of het nu gaat om koken, stomen of bakken, het bereiden van espresso, koelen of invriezen, spoelen of voorverwarmen – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Oven

Onze selectie ovens is gewoon een aanrader. Elegant, modern of in landhuisstijl: onze topapparaten – exclusief van gerenommeerde fabrikanten – slaan in elke keuken een goed figuur. En als de ruimte beperkt is, is een compacte oven van 45 cm een goede keuze. Welkom bij braden, bakken en grillen op het hoogste niveau.

Stoomboot

Dit is wat onze stoomkokers onderscheidt: Bijzonder zachte bereiding van voedsel en gerechten. Aromatisch, gezond en knapperig – om te stomen, warm te houden of te regenereren. Als afzonderlijk toestel of als combi-stoomoven. Met elk van onze modellen kiest u voor pure, onvervalste smaak – graag ook in een compacte 45 cm uitvoering.

Afzuigkap

De lucht is schoon. En dat willen we zo houden. Want onze afzuigmutsen rekenen betrouwbaar af met dampen, stoom en onaangename geurtjes. Wandkap, eilandkap, flatscreenkap, onderkast- of inbouwoplossing: wij bieden een schone oplossing voor elke ruimte en elke stijl – van de grote eetkeuken tot de kitchenette.

Kookplaat

Koken in een nieuwe dimensie. Of het nu gaat om keramiek, inductie of gas – wij hebben gegarandeerd de juiste kookplaat voor elke behoefte, voor elke stijl en voor elke smaak. Dit kan een klein dominoveld zijn of een XL-versie van 90 cm. En als u het heel praktisch wilt, kunt u kiezen voor een combi met een geïntegreerde afzuigkap.

Koelkast

Van studentenhuishoudens tot grote gezinnen: onze koelkasten bieden u precies de ruimte die u nodig hebt. Als koelkast, met geïntegreerd ijscompartiment of als koel-vriescombinatie – er is een koele oplossing voor elke behoefte. De hoogwaardige apparaten, zowel vrijstaand als ingebouwd, zetten een accent in de ruimte en maken tegelijkertijd indruk door hun hoge functionaliteit.

Vaatwasser

Of het nu gaat om inbouw, vrijstaand of compact; of het nu gaat om een eenpersoonshuishouden, een klein gezin of een huishouden met meerdere generaties: onze vaatwassers zijn er voor u in elke maat en bieden u het volledige programma – voor elke graad van vervuiling en natuurlijk ook in de kantoorkeuken. We weten niet welke van onze modellen u zult kiezen, maar met de hand afwassen behoort definitief tot het verleden.

Design en technische vooruitgang in één!

Onze fabrikanten van merkapparatuur zijn leiders op het gebied van ontwerp en technische vooruitgang. U kunt uit het hele aanbod de producten kiezen die het best bij u passen. Onze ALMA keukenadviseurs helpen u graag bij uw keuze en geven u uitgebreid advies.

Energie-efficiëntieklassen

De energie-efficiëntieklasse (EEK) is een beoordelingsschaal die aangeeft hoe energie-efficiënt een elektrisch apparaat is in vergelijking met een zogenaamd referentieapparaat met een standaard stroomverbruik. De schaal bestaat uit zeven stappen en is opgebouwd als een verkeerslichtsysteem – van donkergroen (zuinig) naar geel (gemiddeld verbruik) naar rood (hoog verbruik). Als gevolg van de EU-regelgeving hebben sommige productgroepen momenteel nog het oude energielabel, terwijl andere productgroepen al het nieuwe label hebben. Koelkasten en diepvriezers, wasmachines en vaatwassers kregen het nieuwe energielabel in 2021. Drogers, ovens en fornuizen zullen naar verwachting pas in 2024 het nieuwe etiket krijgen. De klassen zijn verdeeld van A+++ tot D (oud label) of van A tot G (nieuw label). Een zwarte pijl op het etiket geeft de EEK-waarde van het toestel aan.

Keuken betekent
samenkomen

Laten we samenkomen voor een consultatie.

We bestaan 15 keer in NRW

Bezoek onze keukenstudio's!

Geniet van grenzeloos gebruik met elektrische keukenapparaten

Of het nu gaat om bakken of ontdooien, koelen of vriezen, koken of koken – elektrische keukenapparaten bieden een onbeperkte variëteit voor een onbeperkt gemak. Moderne keukens zouden ondenkbaar zijn zonder elektrische apparaten zoals vaatwassers, ovens en fornuizen. De praktische keukenuitrusting wordt gebruikt voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een kleine snack tussendoor. Snel en ongecompliceerd gebruik en veilig gebruik zijn de topprioriteiten voor de elektrische keukenapparaten van Alma Küchen. Geniet met familie en vrienden van de veelzijdige mogelijkheden van onze eersteklas apparaten!

Elektrische keukenapparatuur van toonaangevende wereldmerken

Onze samenwerking met gerenommeerde fabrikanten garandeert onze klanten de beste kwaliteit. Keukenapparatuur van Siemens, AEG, Liebherr en vele andere topmerken beloven niet alleen een veilig gebruik met de nieuwste technische verworvenheden. Innovatieve designoplossingen die een stijlvol ontwerp combineren met de functionele kenmerken worden ook hier aangeboden. Voor uw nieuwe inbouwkeuken ontdekt u bij ons alle elektrische apparaten die uw keuken zullen omtoveren tot een modern kookparadijs met onbeperkt gebruik.

Hoe vindt u de perfecte elektrische keukenapparatuur?

Bepaal uw persoonlijke voorkeuren, uw individuele eisen en vind in een handomdraai de juiste elektrische apparatuur voor de keuken. U kunt een smaakvolle en homogene sfeer creëren door het ontwerp van de afzonderlijke eenheden op elkaar af te stemmen. Maar u moet ook rekening houden met de stijl van uw keuken wanneer u elektrische keukenapparatuur kiest. Of het nu gaat om een massief houten keuken of een landhuiskeuken, greeploze fronten of elegante hoogglans oppervlakken – wij bieden u de juiste elektrische apparatuur voor uw individuele keukenlandschap. U kunt ook contact opnemen met uw persoonlijke adviseur als u vragen hebt over de verschillende apparaten.

Maak de keukenwereld compleet met nieuwe elektrische keukenapparatuur

Een optimale keuken ontstaat door een geslaagd totaalpakket. Dit omvat niet alleen de elektrische keukenapparatuur, maar ook het complete keukenmeubilair. U bent vrij om uw eigen persoonlijke keuken samen te stellen met front, werkblad, handgrepen en keukenverlichting volgens uw individuele ideeën. Maar ook kleine details, zoals de achterwand of de specifieke opberg- en organisatiesystemen, maken deel uit van de totaalcompositie. Met onze hulp kunt u uw eigen persoonlijke keukenwereld creëren die niets te wensen overlaat!