Zoeken
Search

Keuken stijlen

Wij hebben de juiste keuken voor elke stijl.

Keukenstijlen - jouw droomkeuken bij ALMA Küchen

Stijl speelt een belangrijke rol bij het plannen van je droomkeuken. Want je moet van het ontwerp houden en het moet perfect bij je woonstijl passen. Bezoek een van onze 15 ALMA keukenstudio’s en ontdek keukenstijlen die je zullen inspireren. Met liefde voor detail en grote passie maken wij al meer dan 50 jaar keukens die de lievelingsplek van onze klanten worden. In onze showrooms vind je een grote selectie landelijke keukens, greeploze keukens, moderne en elegante keukens. Je kunt je nieuwe keuken precies laten plannen en de vorm van de keuken vrij kiezen. Omdat elke ALMA-keuken van de hoogste kwaliteit is, kun je je volledig concentreren op de keukenstijl en de apparatuur die je wilt. Samen met onze deskundige ALMA-adviseurs kun je je nieuwe droomkeuken samenstellen in de stijl die jij wilt en je verheugen op een bijzonder pronkstuk in je huis. Je nieuwe keuken zal perfect zijn met ALMA.

Vroeger was de keuken een functionele ruimte waar voedsel werd bereid. Vandaag de dag is de keuken de plek in huizen en flats waar gasten worden ontvangen en de belangrijkste beslissingen in het gezin worden genomen. ALMA Keukens produceert verschillende collecties en keukenstijlen waarin je het middelpunt van je huis vindt. Sinds de open keuken zijn intrede heeft gedaan in huizen en flats, speelt het ontwerp van het keukenmeubilair en de elektrische apparaten een nog belangrijkere rol. Om een harmonieuze overgang te creëren tussen de keuken en de eet- of woonkamer is stilistische coördinatie vereist. Als je jezelf in een landelijke stijl hebt ingericht, is een landelijke keuken een goede keuze. Als je elegant en modern woont, passen beide keukenstijlen perfect in je huis. Laat je inspireren door de verscheidenheid aan keukenstijlen bij ALMA.

Welk ontwerp past bij jou?

Dat hangt af van je woonstijl. Een ander beslissingscriterium voor de perfecte keukenstijl is de inrichting van de aangrenzende kamer. Maar het gevoel dat je wilt hebben in je nieuwe keuken speelt ook een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste stijl. In een ALMA-keuken geniet je van een warme en gezellige sfeer. Het charmante design, de verschillende kleuren en het massief houten werkblad hebben van deze stijl een tijdloze trend gemaakt. Als je je goed voelt in een modern interieur, kan je dat benadrukken met de moderne keukenstijlen van ALMA. De moderne keuken kan worden afgerond met werkbladen van steen of hout en greeploze fronten. Modern design biedt je ook een onbeperkt aantal opties om de vorm en inrichting van de keuken aan te passen aan je behoeften.

De elegante ALMA keuken past perfect in je exclusieve open leefruimte. De nadruk ligt hier op strakke lijnen en gereduceerd design. Elke keuken fascineert door zijn individuele stijl en de vele mogelijkheden om hem helemaal naar wens samen te stellen. In onze ALMA keukententoonstellingen kun je jouw droomkeuken in verschillende vormen en lay-outs bekijken. De vorm van je keuken en je ruimtelijke omstandigheden hebben geen invloed op het feit dat je verschillende keukenstijlen kunt kiezen en je droomkeuken kunt samenstellen. Zodra je een stijl en collectie hebt gekozen, wordt de keukenplanning met hart en ziel voor je uitgevoerd door onze deskundige adviseurs. Bij ALMA krijg je alles uit één hand en word je vanaf het begin optimaal geadviseerd.

De juiste stijl voor elke keuken

Modern, rustiek of luxueus, bij ALMA Küchen vind je jouw droomkeuken. Met de verschillende keukenstijlen, kleuren en oppervlakken kun je de keuken optimaal aanpassen aan je woonstijl en de omstandigheden ter plaatse. Het ontwikkelen van nieuwe keukenstijlen is onze passie. Als je niet kunt kiezen tussen een moderne en een landelijke keuken, dan vind je onze moderne landelijke keuken met retrolook vast geweldig. Natuurlijk vind je in onze tentoonstellingen ook een grote selectie van toegankelijke keukens in landelijke stijl, modern of elegant. Als je al een keukenstijl in gedachten hebt, vind je gegarandeerd het juiste ontwerp in onze keukenstudio’s. Elke ALMA keuken kan nu worden aangepast aan jouw ruimte en geïndividualiseerd met de gewenste modules. Als je veel ruimte hebt, is een keukeneiland als middelpunt van de kamer een heel goede beslissing. Deze moderne kook- en eetruimte kan ook worden geïntegreerd in een landelijke keuken.

Ontdek de verscheidenheid aan keukenstijlen en vormen bij ALMA. Laat je gevoel, je persoonlijke ideeën en je wensen je leiden tijdens een rondleiding door onze keukenstudio’s. Als je het niet zeker weet, kun je het beste een foto of video van het interieur van je huis meenemen naar de afspraak voor het adviesgesprek. Onze ALMA keukenspecialisten helpen je graag om de perfecte stijl, kleur en afwerking voor jouw keuken te vinden. We zijn er zeker van dat je bij ALMA je nieuwe droomkeuken zal vinden en dat je opgetogen zal zijn over ons assortiment, de verscheidenheid aan stijlen en onze service.