Keukencatalogus bestellen

Hier kunt u gratis en vrijblijvend onze catalogus aanvragen.

Klik op de onderstaande knop om de inhoud van Elementor reCAPTCHA te laden.

Google reCAPTCHA laden

Met de keukencatalogus naar de perfecte keuken

De catalogus van keukenfabrikant Alma geeft u talloze suggesties en ideeën voor uw nieuwe keukenlandschap. Zo kunt u ons veelzijdige assortiment al bekijken voordat u onze keukenstudio ‘s bezoekt. Blader gewoon vanuit uw luie stoel door de keukencatalogus en zie direct welke kleuren en vormen het beste bij uw individuele interieur passen!

Blader online door de keukencatalogus

Wij sturen de keukencatalogus graag bij u thuis op, maar u kunt onze virtuele catalogus ook online doorbladeren. Op die manier ondersteunen wij niet alleen een milieuvriendelijke behandeling, maar geven wij u ook de gelegenheid om tegelijkertijd de proefkeukens in de verschillende fabrieksateliers te bekijken. Hier kunt u direct de prijzen van de tentoongestelde stukken zien en meer te weten komen over lopende promoties.

Ervaar de designvariatie in de keukencatalogus

Aangezien u bij ons de onderdelen van uw keuken vrij kunt samenstellen, zijn er ontelbare ontwerpmogelijkheden. In de keukencatalogus presenteren wij aantrekkelijke ontwerpen met verschillende keukenfronten. Bovendien ontvangt u gedetailleerde productinformatie waarin met name wordt ingegaan op de voordelen van de specifieke keukenlandschappen. Zo kunt u direct zien welke aspecten van uw keukeninrichting voor u belangrijk zijn en welke elementen onmisbaar zijn.

De keukencatalogus voor alle gelegenheden

In de keukencatalogi ontdekt u niet alleen de verschillende mogelijkheden voor keukenmeubelen, maar ziet u ook de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de elektrische apparaten. Wij combineren de onderdelen op verschillende manieren, waarbij zowel esthetiek als praktisch gebruik een rol spelen. Huidige trends zijn bijvoorbeeld de kachel op bovenlichaamshoogte, die een gemakkelijke en veilige bediening mogelijk maakt. Maar ook kookeilanden zijn sterk in opkomst en combineren modern design met de aantrekkingskracht van een ruime kookwereld.

Keukencatalogi en andere informatiebladen

Naast de keukencatalogi bieden wij ook andere informatiebronnen aan. Wanneer u de catalogus bestelt, ontvangt u ook een nieuwe Kitchen Direct Journal. Als u regelmatig op de hoogte wilt worden gehouden van actuele aanbiedingen voor onze inbouwkeukens, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen (+49 (0)2561 6940) met al uw vragen of zorgen of met uw persoonlijke adviseur voor een afspraak voor een keukenspreekuur.