Keukenconsult
thuis

Keukenspreekuur aan huis

Heeft u een buitengewoon verfijnd keukenidee? Uw keukenruimte vereist een bijzonder hoog niveau van planningsexpertise? Heeft u de hulp van een deskundige nodig om uw groot keukenproject te realiseren? Met ons persoonlijk advies ter plaatse, brengen we de hele alma-expertise bij u thuis. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk advies en ontwerp uw persoonlijke keukenproject samen met onze ervaren keukenspecialist en contactpersoon voor ambitieuze, ultramoderne keukens op maat – zonder bezoek aan de studio, in het comfort van uw eigen huis.

Wenzel_2021

Knut Wenzel

Studio Manager / Keuken Verkoper

Maak nu een afspraak!

U wilt keukenadvies op het hoogste niveau? Met meer dan 10.000 geplande keukens is studiomanager en keukenvakhandelaar Knut Wenzel onze eerste keus voor veeleisende grootschalige keukenprojecten, premium-keukenplanning en op maat gemaakte keukendromen. Vertrouw op meer dan 20 jaar expertise in keukens en neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klik op de onderstaande knop om de inhoud van Elementor reCAPTCHA te laden.

Google reCAPTCHA laden

Voordelen van keukenplanning ter plaatse

  • Uitvoerig advies: Uitgerust met jarenlange ervaring en een breed scala aan stalen, neemt onze keukenadviseur uitgebreid de tijd om uw nieuwe alma keuken precies volgens uw wensen en eisen samen te stellen, u met waardevolle tips te ondersteunen en eventuele vragen op te lossen.
  • Gedetailleerde planning: Bij de keukenplanning ter plaatse krijgt onze expert een close-up indruk van de belangrijkste ruimtelijke omstandigheden, zoals de plattegrond, de lichtomstandigheden en de beschikbare ruimte voor extra opbergsystemen. Details die een onvergelijkbaar nauwkeurige, op uw behoeften afgestemde keukenplanning mogelijk maken, van design en ruimtelijk effect tot ergonomische werkpaden en uitrustingsdetails zoals de indeling van kast- en ladesystemen.
  • 10 jaar garantie & 5 jaar after-sales garantie: Als u besluit een alma keuken te kopen, kiest u voor kwaliteit. Daarom bieden wij onze klanten niet alleen 10 jaar garantie op alle meubelonderdelen, maar ook een extra garantie dat u gedurende ten minste 5 jaar na aankoop gelijkwaardige onderdelen kunt krijgen.
  • Allroundservice voor maximale tijdsbesparing: Omdat uw tijd kostbaar is, neemt onze ervaren specialist alle noodzakelijke plannings- en werkstappen, inclusief opmeting, volledig voor zijn rekening tijdens uw adviesafspraak. Extra afspraken zijn dus niet nodig.
  • Durf in de toekomst te kijken: met behulp van moderne 3D-planningssoftware maakt onze expert voor u een realistisch grafisch model van uw nieuwe keuken. Zo kan de uitstraling van de keuken in de ruimte vanaf het begin van het planningsproces worden meegenomen in uw overwegingen, en kunnen eventuele veranderingen direct worden gevisualiseerd.
  • Meer dan “keuken”: Als u een aangrenzende woonkamer wilt inrichten in een stijl die overeenkomt met uw nieuwe keuken, maken wij graag bijpassende dressoirs, rekken en meer voor u. Uw gespecialiseerde adviseur informeert u graag over ons aanbod op het gebied van binnenhuisarchitectuur.