Keukenadvies
bij alma

Advies in de keukenstudio

Krijg gratis en vrijblijvend advies in een van onze keukenstudio’s. Onze hooggekwalificeerde keukenadviseurs plannen uw keuken samen met u tot in het kleinste detail.

Heeft u al ideeën en wensen voor uw nieuwe keuken, laat het ons dan nu weten door een afspraak te maken in onze keukenzoeker. Klik gewoon op “Afspraak. Ik weet wat ik wil!”

Als u nog geen precieze ideeën heeft, vinden we samen een oplossing voor uw perfecte keuken. Klik gewoon op “Afspraak: Ik heb geen specifieke ideeën” en maak een afspraak via ons formulier.

Afspraak maken

Klik op de onderstaande knop om de inhoud van Elementor reCAPTCHA te laden.

Google reCAPTCHA laden

Checklist downloaden

Gebruik gerust onze checklist voor de keukenconfiguratie om u voor te bereiden op uw adviesgesprek!

Keuken advies
thuis

Heeft u een buitengewoon verfijnd keukenidee? Uw keukenruimte vereist een bijzonder hoog niveau van planningsexpertise? Heeft u de hulp van een deskundige nodig om uw groot keukenproject te realiseren?

Met ons persoonlijk advies ter plaatse, brengen we de hele alma-expertise bij u thuis. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk advies en ontwerp uw persoonlijke keukenproject samen met onze ervaren keukenspecialist en contactpersoon voor ambitieuze, ultramoderne keukens op maat – zonder bezoek aan de studio, in het comfort van uw eigen huis.

Vakkundig advies voor een perfecte keukenplanning

Meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van keukenfabricage heeft aangetoond dat een uitgebreid keukenadvies onontbeerlijk is. Daarom bieden wij bij Alma Keukens onze klanten een persoonlijke adviseur die met zijn expertise alle technische en ontwerpmogelijkheden uitlegt. Het keukenadvies is uiteraard gratis en vrijblijvend. Met deskundig advies van een hooggekwalificeerde medewerker kan uw nieuwe keuken tot in het kleinste detail worden gepland.

Advies, planning en montage door de keukenfabrikant

Kwaliteit speelt voor ons een belangrijke rol – zowel in onze diensten als in onze producten. Met een keukenadvies kunt u ten volle van deze kwalitatieve hoogwaardigheid profiteren. U krijgt niet alleen een keukenwereld die precies op uw ideeën en behoeften is afgestemd, maar ook een belofte van uitstekende normen. Door in Duitsland te produceren, maken wij eersteklas vakmanschap en het gebruik van duurzame, robuuste materialen mogelijk. Wij bieden 10 jaar garantie op alle meubelonderdelen. Als u meer wilt weten over onze diensten, neem dan gerust contact op met uw persoonlijke keukenadviseur. Maak nu een gratis afspraak!

Met keukenadvies naar de droomkeuken

Online en in onze keukenstudio’s kunt u zich laten inspireren door de diversiteit van onze keukens. Of neem een kijkje in een van onze keukenbrochures. Bij het keukenadvies kunt u de verschillende ontwerpopties bekijken aan de hand van 3D-animaties. Combineer gewoon het gewenste front – modern, elegant, tijdloos of landhuisstijl – met een werkblad naar keuze. Vervolgens kunt u de overige onderdelen selecteren, zoals handgrepen en elektrische apparaten. Als u geld wilt besparen bij de aankoop van uw nieuwe keuken, bent u ook welkom bij de keukenverkoop en kunt u de voorbeeldkeukens als compleet pakket kopen met een korting tot 70%. Ook hier is keukenadvies beschikbaar indien u het pronkstuk wenst aan te passen.

Herinrichting met persoonlijk keukenadvies

Professioneel keukenadvies is er niet alleen voor u bij de aankoop van een nieuwe keuken. Ook als u veranderingen in uw huidige keuken wilt aanbrengen, kunnen wij u helpen met de keukenplanning. Wanneer u uw keuken verbouwt, kunt u grotere onderdelen vervangen, zoals de fronten, het werkblad of de elektrische apparaten, maar u kunt ook kleinere details herontwerpen. Nieuwe handgrepen of een glazen achterwandspiegel in de kleur van uw keuze zorgen voor een frisse toets en zijn snel en eenvoudig te installeren.
Keukenadvies en planning met Alma, alles uit één hand.