Keukenstudio's

Bezoek een van onze 14 keukenstudio's in NRW

In onze 14 keukenstudio’s in Noordrijn-Westfalen bieden wij u de mogelijkheid om in alle rust uw droomkeuken te bekijken en privé en ongestoord te plannen en te dromen.

WP Store Locator

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Google Maps laden

Onze keukenstudio's in NRW - keukenvariatie & individueel advies

In heel NRW bieden wij u meer dan een dozijn keukenstudio’s aan waar u de meest fantastische aanbiedingen kunt ontdekken. Bezoek een van onze 14 keukenstudio’s in NRW. De Alma-keukenwinkels zijn voor u geopend op weekdagen van 09.30 – 19.00 uur en op zaterdagen van 09.30 – 16.00 uur. Naast showrooms in grote steden als Keulen, Düsseldorf en Münster hebben wij ook gespecialiseerde keukenzaken in Ahaus, Kleve, Recklinghausen, Bochum, Dortmund, Duisburg, Essen, Krefeld, Sankt Augustin, Bocholt en Wuppertal. In onze online keukenwinkel kunt u direct zien welke keukenmodules in de keukenwinkel bij u in de buurt zijn afgeprijsd.

Misschien bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend en gratis keukenadvies? Maak dan direct een afspraak met onze keukenadviseurs in NRW.

Inspiraties uit de keukenstudio

Bekijk verschillende voorbeeldkeukens live en ervaar stijlvolle inbouwkeukens in NRW van dichtbij. In elke speciaalzaak ontdekt u de nieuwste trends, tijdloze klassiekers en elegante droomkeukens. Hier kunt u zien hoe de keukens er in het echt uitzien en krijgt u een exact beeld van het complete keukenlandschap. De keukenstudio is de ideale inspiratiebron voor uw nieuwe kookoase! Wij bieden onze klanten de Openstudios als live showroom aan als alternatief voor onze keukencatalogus op het internet. Opdat u zoveel mogelijk indrukken kunt opdoen, besteden wij op de keukenbeurs aandacht aan een bonte verscheidenheid. Hier kunt u tussen de vele keukenideeën uw eigen compositie plannen of advies krijgen van een deskundig personeelslid. Wij helpen u graag in de keukenstudio om de juiste componenten samen te stellen en aan te passen aan uw ruimtelijke omstandigheden.

Ervaar de perfecte compositie in de keukenstudio

Voor een optimaal overzicht van de grote keuze van ons assortiment, wacht u in de keukenstudio een kleurrijk palet van producten. U ontdekt de gezellige charme van landelijke keukens, het elegante design van greeploze keukens, de extravagante en geraffineerde kenmerken van moderne keukens en de natuurlijke uitstraling van houten fronten. Passend daarbij completeren wij het keukenlandschap met hoogwaardige elektrische apparatuur, diverse handgrepen en andere extra’s.

Keuken aanbiedingen tot 70% korting, alleen bij de keuken uitverkoop

Natuurlijk dienen de verkoopkeukens in onze showrooms niet alleen als inspiratie. Aangezien wij regelmatig de verschillende inbouwkeukens vervangen, hebt u ook de mogelijkheid om hier rechtstreeks kant-en-klare keukens te kopen. Ongelooflijke kortingsacties met prijsverminderingen tot 70% wachten op u. Natuurlijk leveren wij de keukenmeubelen ook bij u thuis en zorgen voor een vakkundige montage. De garantie van 10 jaar geldt ook voor onze showroomkeukens – wij staan dus in voor de uitstekende kwaliteit van onze producten.

Bespaar - door rechtstreeks bij de keukenfabrikant te kopen

Door uw keuken rechtstreeks bij de fabrikant te kopen, bespaart u de kosten van tussenpersonen, magazijnen en meubelzaken. Van advies en planning tot levering en installatie, u heeft een direct aanspreekpunt: almaKÜCHEN. Heeft u speciale wensen waaraan andere aanbieders niet kunnen voldoen? Wij realiseren graag uw individuele wensen! Of het nu smalle, kleine of grote kamers, lage plafonds of schuine daken zijn. Barrièrevrije keuken met verstelbare werkhoogte en bovenkasten met liftsysteem. Zelfs oude flats waar geen enkele vloer of muur recht is, zijn voor ons geen probleem. We zorgen dat het allemaal perfect past!

Naast op maat gemaakte producten beschikt u over een ruime keuze aan standaardontwerpen in alle denkbare vormen en kleuren. Compact keukenblok, eetkeuken voor alleenstaanden, middenblok of dubbelblok, L-vorm, U-vorm, eilandkeuken of open keuken met kookeiland en toog naar de eetkamer. Ons installatieteam zorgt voor de demontage en montage, de installatieservice en de ombouw- en verhuisservice, en dat alles op één dag. Uiteraard voeren wij uw oude keuken gratis en vakkundig af. Reken maar: als wij weggaan, mag jij koken.

Designkeukens "Made in Germany

Alma is uw aanspreekpunt als het gaat om in Duitsland geproduceerde merkkeukens van hoge kwaliteit. In onze showroom kunt u de verschillende keukenmodellen live bekijken en krijgt u een precies beeld van de verschillende details. De eersteklas kwaliteit komt niet alleen tot uiting in de innovatieve en veelzijdige ontwerpen, maar ook in de overige componenten. Voor de geïntegreerde verlichting, spoelbakken en elektrische toestellen werken wij samen met gerenommeerde fabrikanten zoals Siemens, AEG en Miele.

Modern, landhuisstijl of greeploos?

Wij bieden voor elke smaak en elke eis het juiste ontwerp in onze keukententoonstelling. De hoogglanskeuken is een elegante en moderne keuze en geeft uw huis een glamoureuze uitstraling. Een alternatief hiervoor zijn modellen met matte fronten die een stijlvolle eenvoud uitstralen. Beide versies zijn verkrijgbaar in talrijke kleuren, zodat u uw keuken vrij kunt inrichten volgens uw persoonlijke smaak. Als u de voorkeur geeft aan de natuurlijke en tijdloze variant, zijn keukens van robuuste en duurzame houtsoorten zoals eiken en beuken geschikt. Ook de landhuiskeuken straalt deze natuurlijkheid uit, maar heeft tegelijkertijd een nostalgische flair. Kom langs in de keukenshowrooms en vind ook uw perfecte kooklandschap!

Plan en koop een keuken rechtstreeks van de fabrikant

U kunt een uniek kunstwerk maken met uw individuele keuken. Uw persoonlijke adviseur zal u helpen bij het plannen van uw keuken, rekening houdend met uw individuele wensen. U kunt zich laten inspireren door de voorbeeldkeukens, uw gewenste front uitzoeken en vervolgens het bijpassende werkblad en de handgrepen van uw keuze toevoegen. Uw nieuwe keukenoase wordt gecompleteerd met een spoelbak, diverse elektrische apparaten, praktische LED-verlichting en een glazen achterwandspiegel in de bijpassende kleur. Daarna volgt de productie en levering in eigen beheer, inclusief professionele montage.