Zoeken
Zoek

Modern keukenwandmeubel in warme kleuren

Hoge kast en bloc

Soevereiniteit over de hele lijn: Met zijn schaduwgrijze fronten, de verlichte spoelbaknis in opvallende houttinten en het sfeervolle raam naar het wijndepot verspreidt deze imposante keukenwoonwand een heel bijzondere gezelligheid en warmte. Als het gaat om het interieur, gaan we begrijpelijkerwijs een beetje ten onder aan de temperaturen. Alles tussen -18 en +16 graden is mogelijk. Vriezer, koelkast en wijnkast garanderen een perfect afgestemde opslag van uw delicatessen – van ijskoud tot goed gekoeld en graag ook voor een fijne drop uit Frankrijk. En voor al uw benodigdheden en gereedschap opent een lichte aanraking op de voorkant (eTouch) een klassieke apothekerslade die niets te wensen overlaat wat betreft opbergruimte.

Woonkamer meubels of keuken? Waarom niet allebei.

Met onze kitchenette bieden wij een combinatie van huiselijke sfeer en functionele keuken. Twee praktische push-to-open uittrekelementen voor potten, pannen & co. aangevuld met een apparaattechnologie om van te watertanden: verzonken in het werkblad, de uitzonderlijk compacte Pure inductiekookplaat van Bora. Uitgerust met een geïntegreerde donkere lade en een intuïtieve aanraakbediening past dit ruimtewonder zich aan elke woonsituatie aan. En een verdieping lager schittert de compacte oven van Miele met een magnetron en perfect op elkaar afgestemde functies – voor culinaire hoogstandjes in een klasse apart. Het geheel wordt bekroond door een optioneel verkrijgbare tegelwand in mediterrane stijl en drie ladderplanken voor uw favoriete accessoires. Onze aanbeveling: een keukencombinatie voor uitgesproken estheten, keukenliefhebbers en wijnliefhebbers.

Highlights

  • Bijzonder onderhoudsvriendelijke anti-vingerafdruk fronten in shadow grey
  • Drie koeleenheden: Koelkast, vriezer, Swisscave wijnkoeler met schappen van hoogwaardig Sapele hout voor maximaal 45 flessen
  • XXL Miele vaatwasser
  • LED-verlichting in de nis
  • Apothekerslade met eTouch (elektrische openingsondersteuning)
  • Miele oven met magnetronfunctie
  • Compacte inductiekookplaat, Bora S Pure met geïntegreerde donkere lade