Zoeken
Zoek

Keukenstudio Bocholt

Keukendromen in de keukenstudio van Bocholt

Wie op zoek is naar een droomkeuken, vindt bij Küchenhaus in Bocholt een enorme selectie alma-keukens. Ontdek verschillende stijlen in onze keukententoonstelling en je vindt zeker het model en design dat bij je past. Maak een afspraak voor een adviesgesprek waarbij een van onze gespecialiseerde keukenadviseurs de tijd voor je neemt en je ondersteunt bij de selectie en planning. Als je op zoek bent naar een nieuwe inbouwkeuken, dan is onze keukenzaak de juiste keuze voor inwoners van Bocholt en gezinnen uit de omgeving. Exclusieve services ronden je keukenaankoop af en garanderen je compromisloze tevredenheid.

Verhuizing/conversieservice

Als je gaat verhuizen of je nieuwe keuken professioneel wilt laten installeren, neem dan contact met ons op.

10 jaar garantie

Je hebt 10 jaar garantie op alle inbouwkeukens en hun afzonderlijke onderdelen van de fabrikant alma Küchen.

Meting

Dankzij de opmeetservice bij jou thuis kunnen de nieuwe keukenmeubelen perfect worden aangepast aan de beschikbare ruimte.

Verwijdering van oude keukens & demontage

Bij aankoop van nieuwe keukenmeubelen demonteren en verwijderen we graag je bestaande inbouwkeuken.

Openingstijden

Uw studio manager

hecking-bocholt

De heer Hecking

ONTDEK DE VOLLEDIGE VARIËTEIT VAN ALMA KEUKENS IN ONZE KEUKENSTUDIO BOCHOLT

MAAK NU EEN AFSPRAAK IN DE KEUKENSTUDIO OF THUIS REGELEN

Keukens op maat in Bocholt

De nieuwe keuken moet niet alleen aan je eisen voldoen, maar ook in je ruimte passen. Met een keuken op maat die door ons nauwkeurig in 3D op de computer wordt gepland, zit je goed. Je kiest een model in de keukenshowroom, kiest de fronten en je favoriete toestellen en wij creëren je droomkeuken op de computer. Zodra je een beslissing hebt genomen, komt een expert van de keukenstudio bij je thuis om de maten op te nemen. Deze service brengt geen extra kosten met zich mee en garandeert dat je droomkeuken in je huis past. Onze eigen monteurs voeren met veel passie en expertise de montage uit voor klanten in Bocholt en omgeving. Wij bieden een breed scala aan verschillende keukens van het merk alma. Je nieuwe droomkeuken past perfect bij jouw huis.

Kom binnen!

Onze keukenstudio in Bocholt als 3D-tour

Keukenstijlen voor elke behoefte

In de tentoonstelling van de fabrikant alma ontdek je moderne, minimalistische, rustieke en luxueuze keukens in talrijke designs. Het is niet moeilijk om je keuken te vinden en je favoriete ontwerp te kiezen. Ontdek klassieke en greeploze fronten, keukenmeubelen in verschillende kleuren, met lades of deuren en moderne elektrische apparaten die aan je wensen voldoen. Bij Küchenhaus in Bocholt bieden we je het hele assortiment van de fabrikant alma en dus precies de juiste stijl voor jouw huis of appartement.

Plan nu je bezoek aan onze tentoonstelling

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Google Maps. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

Schrijf ons!

U moet de inhoud van reCAPTCHA laden om het formulier te verzenden. Houd er rekening mee dat er gegevens worden uitgewisseld met providers van derden.

Meer informatie

Keukenstudio in Bocholt – Keukens om verliefd op te worden

Op de keukententoonstelling in Bocholt vind je individuele ontwerpen, afwerkingen en kleuren. Je kunt gemakkelijk kiezen tussen klassieke modules, luxueuze inbouwkeukens, rustieke charme of minimalistische keukenmeubelen en je fantasie de vrije loop laten. Om er zeker van te zijn dat je vanaf het begin goed advies krijgt in de keukenstudio en je droomkeuken vindt, kun je het beste contact met ons opnemen en een afspraak maken voor een adviesgesprek. Bezoek onze keukententoonstelling en ontdek hoe veelzijdig de fabrikant alma is en hoe groot de keuze is als je op zoek bent naar je droomkeuken. Elke inbouwkeuken kan naar wens worden geconfigureerd en past daardoor gemakkelijk in de ruimte waarin hij wordt geplaatst. Al meer dan een halve eeuw staan alma keukens voor hoge kwaliteit en ontwerpen die aan alle eisen voldoen. Uw droomkeuken is niet ver weg en als u naar Bocholt komt en onze keukenwinkel bezoekt, vindt u precies het juiste model voor uw huis.

Aanbiedingen en diensten in de Bocholt keukenstudio

Een keuken kopen bij Küchenhaus Bocholt is stressvrij en eenvoudig. Je selecteert het gewenste model in de showroom, kiest de kleur en uitrusting en het design van de voorkant. Je keuken wordt dan gepland door onze experts, die ook bij je thuis komen om de montage uit te voeren. Vanaf het begin kun je er zeker van zijn dat alle keukens die je in de keukenshowroom ziet, met precisie worden aangepast aan jouw ruimte. Het veelzijdige assortiment en de kwaliteit van alma Küchen zorgen ervoor dat je niet zomaar een keuken vindt, maar jouw droomkeuken in Bocholt. De beursmodellen veranderen vaker, wat weer betekent dat je monsterkeukens tegen een bijzonder gunstige prijs kunt krijgen en kunt vertrouwen op de gebruikelijke hoge alma keukenkwaliteit. Voor een kleine meerprijs hoef je je zelfs geen zorgen te maken over het demonteren en afvoeren van oude keukens, want onze experts nemen dit voor hun rekening bij het leveren en installeren van je nieuwe droomkeuken.

Professionele keukenplanning door de experts

Verre van een vierkante of rechthoekige keuken, d.w.z. een keuken met rechte sneden, zijn er verschillende kamervormen. Keukenplanning is hier bijzonder moeilijk en wordt nog moeilijker als er ook schuine plafonds of muren zijn. Met onze experts aan de pc kun je er zeker van zijn dat je droomkeuken uit de showroom in Bocholt probleemloos bij je thuis geïnstalleerd kan worden. Omdat de pc-planning in 3D gebeurt, kun je genieten van een virtuele wandeling en weet je hoe de opstelling van het keukenmeubilair en de elektrische apparaten in je huis zal aanvoelen voor je tot aankoop overgaat. 3D-planning op de computer en metingen in je eigen huis zorgen ervoor dat de keukenmeubels perfect passen en geïntegreerd worden in je kamer. Onze keukenspecialisten helpen je graag bij het kiezen en plannen van je droomkeuken, zodat je zeker weet dat je bij de keukenstudio in Bocholt een kwaliteitsaankoop doet met talloze voordelen.