almaKEUKENS biedt u qua vormgeving een ongekend aantal mogelijkheden – alles is mogelijk!

Kies uw favoriete model: in hoogglans gelakt, met glasrand, gelakt in een kleur naar uw keuze, kunststof uitvoering, hoogglans of mat gelakt, houtfineer, massieve houten fronten. U heeft de keuze uit afgeronde of aluminium randen, keukendeuren met kozijnen of cassettes, profielstrips of een antieke uitstraling: u zegt het maar!

Daarbij bestaat allleen direct bij ons als producent de mogelijkheid om maten en vormen van alle meubels individueel aan te passen en ook achteraf te wijzigen. Ook schuine wanden en nissen zijn bij almaKEUKENS geen probleem, maar juist ons sterke punt!

Laat u adviseren door uw alma-KEUKENadviseur. Hij laat uw favoriete keukenfront in een levensechte 3D-animatie zien met bijpassende grepen, werkblad en tegels.

Antraciet hoogglans 496
Antraciet metallic 408
Antraciet metallic greeplijst 408
Cappucino greeplijst 413
Cappucino hoogglans 413
Creme hoogglans 446
Creme hoogglans greeplijst 446
Creme lak hoogglans 956
Creme lak hoogglans greeplijst 956
Cubanit hoogglans 437
Cubanit hoogglans greeplijst 437
Grijs metallic 466
Grijs metallic greeplijst 466
Lava lak hoogglans 423
Lava lak hoogglans greeplijst 423
Lichtgrijs lak hoogglans 426
Lichtgrijs lak hoogglans greeplijst 426
Magnolia lak hoogglans 424
Magnolia lak hoogglans 495
Magnolia lak hoogglans greeplijst 424
Polar wit melamine hoogglans 504
Polar wit melamine hoogglans greeplijst 504
Rand aluminium 2060
Rand creme glazen 2032 + 2067
Rand groen glazen 2031 + 2065
Rand hetzelfde Front 2030 + 2064
Rand witte glazen 2032 + 2066
Rand zwarte glazen 2032
Rood 459
Rood greeplijst 459
Wit 410
Wit greeplijst 410
Wit hoogglans 460
Wit hoogglans 561
Wit Hoogglans glasoptiek 428
Wit Hoogglans glasoptiek greeplijst 428
Wit hoogglans greeplijst 561
Wit Hoogglans lijsten 480
Wit hoogglanslak cassette 410
Wit hooglanzend echtlak 525
Wit hooglanzend echtlak greeplijst 525
Wit lak hoogglans 494
Zwart 464
Zwart greeplijst 464

Geslaagde compositie met individueel keukenfront

De eerste indruk van een keuken doet zich altijd voor bij de keukenfront, want deze bepaalt het totaal beeld van de inbouwkeuken. In onze keukenhandel online vindt u een breed assortiment keukenfronten in diverse designs. Wij bieden ook overeenstemmende werkbladen, inbouwapparatuur, handgrepen en nog veel meer die een aanvulling op uw keukenlandschap vormen. Met de keuze van uw keukenfront maakt u de eerste stap in de richting van de droomkeuken.

Veelzijdige facetten van de keukenfront

Voor de keukenfront kunt u bij almaKEUKENS een grote selectie in Talrijke stijlen vinden. Onze modellen in hoogglans bieden een touch van elegantie en zijn een ware blikvanger, terwijl de matte fronten een sobere gedegenheid uitstralen. Voor een extravagante nuance zorgen echter de keukenfronten met glazen weerszijden.
Waar het hem echte om gaat bij het totaalbeeld, is de kleurenkeuze. Een gedegen simpliciteit wordt weerspiegeld door de kleuren crème en beige, terwijl het klassieke wit voor reinheid en orde staat. Opvallende accenten zetten de keukenfronten in rood en antraciet, die bewust op de inrichting moeten worden afgestemd. De vlakken in zwart of grijs-metaal zijn echter elegante blkvangers die voor een buitengewoon mooi aanzicht zorgen.

Natuurlijke keukenfronten van hout

Naast de verschillende lakverven vindt u bij ons ook fronten met een natuurlijk karakter. De keukenfronten van hout verlenen uw woonwereld een warme en uitnodigende charme. Massieve houten fronten overtuigen door het krachtige design en de ongekunstelde vormgeving. Houtfineer is echter te vinden in de niet gelakte vorm en in de witte vernis in landhuisstijl. Vooral modieus zijn de houtsoorten eik en acacia, die met hun elegante textuur een stijlvol accent zetten.
Ook de werkbladen voor de keuken bieden wij in verschillende houtsoorten aan, zodat de keukensfeer gemoedelijk wordt. Voor een contrastrijke compositie zorgen de platen van beton of van glas. Richt uw keuken in volgens uw inbeelding dankzij onze veelzijdige mogelijkheden!

Uw keukenfront op maat

Als professionele fabrikanten bieden wij onze klanten bij de keukenvormgeving de hoogste flexibiliteit. Uw keukenmeubelen passen wij precies aan op de ruimtelijke condities en wij geven graag gehoor aan alle veranderingen en wensen die u nog kunt hebben. Ook voor schuine vlakken en nissen bieden onze specialisten intelligente oplossingen voor keukenfronten. Bij ons kunt u comfortabel kopen! Geniet ervan!