almaKEUKENS biedt u qua vormgeving een ongekend aantal mogelijkheden – alles is mogelijk!

Kies uw favoriete model: in hoogglans gelakt, met glasrand, gelakt in een kleur naar uw keuze, kunststof uitvoering, hoogglans of mat gelakt, houtfineer, massieve houten fronten. U heeft de keuze uit afgeronde of aluminium randen, keukendeuren met kozijnen of cassettes, profielstrips of een antieke uitstraling: u zegt het maar!

Daarbij bestaat allleen direct bij ons als producent de mogelijkheid om maten en vormen van alle meubels individueel aan te passen en ook achteraf te wijzigen. Ook schuine wanden en nissen zijn bij almaKEUKENS geen probleem, maar juist ons sterke punt!

Laat u adviseren door uw alma-KEUKENadviseur. Hij laat uw favoriete keukenfront in een levensechte 3D-animatie zien met bijpassende grepen, werkblad en tegels.

Fragen Sie Ihren alma-KÜCHEN-Berater. Er zeigt Ihnen Ihre Lieblingsfront in realistischer 3D-Animation mit passendem Griff, Arbeitsplatte und Fliesenspiegel.

Country beuken natuurlijk decor 125
Country beuken natuurlijk decor 50 mm kaderdeur 125
Country beuken natuurlijk decor 80 mm kaderdeur 125
Country beuken natuurlijk decor greeplijst 125
Essen Molina Zand 267
Essen Molina Zand 50mm lijsten 267
Essen Molina Zand 80mm lijsten 267
Essen Molina Zand greeplijst 267
Hamilton Eiken 385
Hamilton Eiken 50mm lijsten 385
Hamilton Eiken 80mm lijsten 385
Hamilton Eiken greeplijst 385
Lakeland licht acacia 127
Lakeland licht acacia 50mm lijsten 127
Lakeland licht acacia 80mm lijsten 127
Lakeland licht acacia greeplijst 127
Lakeland licht acacia lijsten 127
Licht beuken 112
Licht beuken 50mm lijsten 112
Licht beuken 80mm lijsten 112
Licht beuken greeplijst 112
Licht beuken lijsten 112
Mountain Oak decor greeplijst 386
Mountain Oak decor 386
Mountain Oak decor 50 mm kaderdeur 386
Mountain Oak decor 80 mm kaderdeur 386
Platina eiken decor 317
Platina eiken decor 50 mm kaderdeur 317
Platina eiken decor 80 mm kaderdeur 317
Platina eiken decor Greeplijst 317
Provence Antikweiss 213
Provence Antikweiss 50 mm kaderdeur 213
Provence Antikweiss 80 mm kaderdeur 213
Provence Antikweiss greeplijst 213
Wit houtstructuur 105
Wit houtstructuur greeplijst 105

Fronten

Het keukenfront is vermoedelijk het meest in het oog springende optische element van een keuken. Al naargelang de keukencollectie kunnen keukenfronten er zeer gevarieerd uitzien en bijvoorbeeld van hout zijn, zoals bij de landhuiskeuken, of in hoogglans verschijnen, zoals bij moderne designerkeukens.
Weliswaar leveren de eigenlijke keukenfronten nauwelijks een bijdrage aan de functionaliteit van een keuken, maar een keukenfront dat er niet mooi uitziet, doet het op de een of andere manier ook niet echt.
 

Wij van Alma Keukens staan elke klant bij de keuze van het keukenfront met plezier ter zijde, want de keuze aan mogelijke kleuren en decors voor keukenfronten is enorm groot. Met name bij de lak zijn we zeer flexibel, zodat elke klant voor zijn keukencollectie de eigen wenskleur mag uitzoeken.
Het effect van verschillende keukenfronten is goed te verduidelijken aan de hand van twee bij Alma aangeboden keukencollecties: landhuiskeukens zijn klassiek, traditioneel en gezellig vormgegeven. De bijbehorende keukenfronten bestaan meestal uit hout. De warme kleuren, een klassiek ogende spoelbak en sierlijke kranen verlenen deze keukens soms een haast mediterraan karakter. Elementaire factor voor de feeling van zo n keuken is natuurlijk het keukenfront, dat bepalend is voor vorm en kleureffect in elke keuken.
Zo ook bij de tegenhanger hiervan, de moderne keuken, waarin veel rvs en kunststof in hoogglans domineren. In zulke keukens overheersen bij werkblad, inbouw-spoelbak en keukenfronten vaak strakke kleurpatronen en lijnen, die de moderne keuken zeer hoekig maken, alsof hij uit één stuk is gegoten. De moderne keukencollectie zit vol intelligente ruimte- en opbergmogelijkheden en biedt zoveel mogelijk gladde oppervlakken.
Uiteraard bieden we naast onze standaardkeukens ook de mogelijkheid, een eigen keuken op maat samen te stellen. Veel klanten scheppen er veel plezier in, bij een adviserend gesprek gewoon keukenfront, werkblad, spoelbak en inbouw-spoelbak geheel zelf samen te stellen tot een eigen keukencollectie. Vaak zijn we onder de indruk van welke fraaie combinaties sommige klanten zelfs ons nog kunnen laten zien!