almaKEUKENS biedt u qua vormgeving een ongekend aantal mogelijkheden – alles is mogelijk!

Kies uw favoriete model: in hoogglans gelakt, met glasrand, gelakt in een kleur naar uw keuze, kunststof uitvoering, hoogglans of mat gelakt, houtfineer, massieve houten fronten. U heeft de keuze uit afgeronde of aluminium randen, keukendeuren met kozijnen of cassettes, profielstrips of een antieke uitstraling: u zegt het maar!

Daarbij bestaat allleen direct bij ons als producent de mogelijkheid om maten en vormen van alle meubels individueel aan te passen en ook achteraf te wijzigen. Ook schuine wanden en nissen zijn bij almaKEUKENS geen probleem, maar juist ons sterke punt!

Laat u adviseren door uw alma-KEUKENadviseur. Hij laat uw favoriete keukenfront in een levensechte 3D-animatie zien met bijpassende grepen, werkblad en tegels.

Beuken massief 716
Eiken licht cassette 703
Eiken natuur cassette 700
Eiken natuur gekalkt cassette 712
Eiken natuur geveegd 780

Houten keukens met natuurlijke charme

Niet voor niets hoort de houten keuken tot de klassiekers onder de keukens. De tijdloze keukenfront van hout overtuigt met een mooie sobere uitvoering, en past daarom ideaal in het wooninterieur. De individuele textuur maakt van elke houten keuken een unieke blikvanger. Het warme materiaal zorgt voor een gemoedelijke stemming, die niet alleen tot koken, bakken en afwassen uitnodigt, maar ook tot gezellige momenten met vrienden en familie. Beleef met de houten keuken van almaKEUKENS de onvergelijkbare charme van de natuur!

Houten keukens in landhuisstijl

Naast de klassieke eiken- en beukenfineer horen de landhuiskeukens ook bij het domein van de houten keukens. Vooral de cassettenoptiek met witte vernis biedt een stijlvol aanzien. Het hout als basismateriaal is in keukenfronten toch altijd herkenbaar en zorgt voor een heimelijke charme. In deze keukens komt een combinatie van knopgrepen in messing of oudmetaal heel mooi uit. De natuurlijke touch van de houten keukens in landhuisstijl wordt nog verder geaccentueerd door een overeenkomend werkblad in felle en warme nuances. Als contrast worden de massieve inbouwapparatuur met industriële elegantie gekozen, maar deze worden ook vaak met de hoogglans van de keuken gecombineerd.

Andere houten keukens in ons assortiment

Voor de vervaardiging van keukens wordt al geruime tijd hout gebruikt. Massieve houten keukens overtuigen door hun robuuste en sterke bouwvorm. Door het gebruik van houtsoorten zoals eik en beuk, krijgt de houten keuken een elegante en hoogwaardig karakter. Als u voor een inbouwkeuken van hout beslist, helpt uw persoonlijke adviseur u graag verder bij uw keuze. Wij presenteren u de verschillende uitvoeringen en voordelen en tonen u graag de talrijke combinatiemogelijkheden met andere componenten.

Direct naar de perfecte houten keuken

Uw adviseur maakt samen met u een precieze planning voor uw houten keuken. Hierbij spelen natuurlijk uw persoonlijke wensen en eisen een belangrijke rol, omdat deze een algehele indruk geven. Samen met onze vakkennis creëren wij uw perfecte kookomgeving. Wij letten hierbij niet alleen op de ruimtelijke condities, maar plannen ook een optimaal keukenmanagement direct in de opbergsystemen en elektriciteitsvoorziening in de vorm van stopcontacten. Naast de fabricage uit eigen hand volgt de levering samen met de professionele installatie bij uw thuis.