Een echte blikvanger in uw keuken.

Haal een meesterwerk der natuur in huis. Want al onze natuurstenen werkbladen zijn ieder voor zich echte unicaten en dankzij hun authentieke uitstraling en structuur uniek en uiterst stevig.

Maak uw keuze uit ons assortiment natuursteen in de studio of direct in de fabriek. Uw almaKEUKENadviseur toont u graag het werkblad van uw keuze in een realistische 3D-animatie in combinatie met uw favoriete keukenmodel.

almaNATIVUS: ons intelligente werkbladensysteem biedt graniet voor een zacht prijsje, bespaart u geld en is bovendien goed voor het milieu!

 

Bahia Black
Bianco Cristall gepolijst
Bianco Cristall IB gepolijst
Blanco Tierra
Ivory Fantasy gepolijst
Ivory Fantasy patinato
Nero Assoluto gepolijst
Nero Assoluto satijn
Nero Impala
Nero Impala gepolijst
Renaissance Black
Rosa Beta gepolijst
Steel Grey gepolijst
Steel Grey satijn
Tan Brown
Tan Brown gepolijst
Tiger Black
Viscont White gepolijst

Uw nieuwe granieten werkblad met garantie is een echte blikvanger

Met een granieten werkblad van almaKEUKENS vult u uw kookwereld nog aan met een uniek kunstwerk. Alle natuursteenbladen zijn weer anders en hebben daarom een ongeëvenaard karakter. Door de unieke textuur van elk granieten werkblad ontstaat zo een individueel beeld, die originaliteit van de bladen onderstreept. Ervaar nu ook met deze buitengewone modules hoe uw keuken alle aandacht naar zich toe trekt!

Zo zijn er deze perfecte granieten werkbladen

In onze werkstudio's kunt u het hele assortiment van onze granieten werkbladen live waarderen. Voor de samenstelling van uw keuken hebben wij twee mogelijkheden. Of u zoekt eerst een keukenfront uit en past daarbij de keukenwerkplaats van graniet. Of u beslist eerst voor een plaat en bouwt uw hele keukencompositie daarop voort. Kom een langs en neem de vrijheid die wij u bij de creatie van uw persoonlijke keukenwereld bieden!

Kleurnuances van granieten werkbladen

Voor een geslaagd totaalbeeld dient u de individuele modules van uw nieuwe keuken op elkaar af te laten stemmen. De kleurige harmonieën spelen bij de compositie een grote rol, en zijn de maatstaf voor een sfeervolle inrichting. De klassiekers onder de granieten werkbladen zijn de texturen van de verschillende grijze tinten met wit vlekken. Voor een inbouwkeuken met een landhuisaspect zijn vooral de warme bruine en rode tonen een gezellige noot. Zeer elegant en modern zijn echter de donkere werkbladen van graniet, die overtuigen met hun zeer decente tot nagenoeg onzichtbare textuur.

Het werkblad van graniet om het compleet te maken

Voor uw granieten werkblad bieden wij u niet alleen de keuze uit talrijke kleuren. U kunt uw nieuwe blad ook nog vervolmaken door de specifieke extra kenmerken. Daarna hoeft u alleen nog maar voor een vorm te beslissen. De rechthoekige werkvlakken overtuigen door de klassieke tijdloosheid. Als u bij de hedendaagse trends moderne snufjes wilt toevoegen, kunnen wij uw granieten werkblad ook afgerond uitsnijden. De gewelfde stroomlijn wordt steeds vaker gezien in de modieuze woonwereld. Daarna kunt u naar wens deze van een aluminium, massieve of ronde kant voorzien.

Natuurlijk kunnen al deze variaties en veranderingen niet alleen worden uitgevoerd voor het granieten werkblad, maar ook bij een keukenwerkblad van hout, keramiek, plastic of kwartscomposiet.