Natuurlijk mooi: onze werkbladen van massief hout.

De harmonieuze en warme uitstraling van hout zorgt voor behaaglijkheid in uw nieuwe almaKEUKEN.

Uw almaKEUKENadviseur toont u graag het werkblad van uw keuze in een realistische 3D-animatie in combinatie met uw favoriete keukenmodel.

amerik. Notenhout
Beuken
Beuken thermo
Bubinga
Eiken
Eiken donker
Elzen
Esdoorn
Essen
Essen thermo
europ. Kersen
europ. notenhout
Jatoba
Plantage (gekweekt) teak
Sipo Mahagoni
Wenge
Zebrano

Keukenwerkbladen van hout voor een natuurlijk aanzicht

De keuken is ondertussen niet meer alleen een plaats om te koken en bakken, maar vormt nu ook de kern van het gezinsleven. Met een houten keukenwerkblad kunt u de warme en uitnodigende charme verstevigen en tegelijkertijd woonelementen inbouwen. Vooral modieus zijn de integrale zitgelegenheden, die in de keukeneilanden vaak aanwezig zijn. Ook kunt u een draaibare statafel aan ons nieuwe werkblad toevoegen. Beleef in uw inbouwkeuken van hout met de natuurlijke grondstoffen van moeder natuur gezellige uurtjes en gemoedelijke momenten!

Met een houten keukenwerkblad de kookwereld compleet maken

IIn onze keukenshop kunt u de inviduele componenten naar eigen smaak samenstellen. U kunt uw houten keukenwerkblad met verschillende fronten combineren. Bij een hoogglanskeuken kunt u met een houten werkblad een contrastrijk accent zetten, maar ook de matte fronten in de verschillende kleurnuances gaan prachtig samen met de natuurlijke vlakken. Natuurlijk mag u uw houten keukenwerkblad ook met een houten keuken verenigen. Hierbij moet u toch wel voldoende ruimte inplannen om hier een mooi uniform keukenlandschap van te maken. Vind wat voor u het mooiste aspect heeft en vul het hele beeld aan met bijpassende handgrepen, inbouwapparatuur en nog veel meer!

Landhuischarme met keukenwerkbladen van hout

Hebt u voor een landhuiskeuken gekozen dan is het keukenwerkblad van hout de perfecte aanvulling voor de karakteristieke look. De wit gelaserde fronten in cassettenoptiek passen bij elke houtsoort. Of het nu lichte soorten zijn zoals beuken of eik, rode tonen van bubinga, of jatoba, krachtige nuances zoals notenboom en sipo mahonie, of zwartbruine houten werkbladen van wengehout of donkere eik - bij de almaKEUKENS kunt u uit meer dan 17 variëteiten kiezen en uw geliefde landhuisstijl ideaal vervolmaken.

Gegarandeerde kwaliteit voor uw houten keukenwerkblad

De werkbladen worden in de keuken aan zware lasten blootgesteld en daarom wordt bij de vervaardiging van houten keukenwerkbladen een grote waarde gehecht aan materiaal van topkwaliteit. De robuuste en duurzame bouwmethode maakt een onbeperkt en veilig onderhoud mogelijk. Tegelijkertijd overtuigen de bladen door de makkelijk schoon te maken oppervlakken, die niet alleen hitte- en zuurbestendig zijn maar ook nog krasvast zijn. Voor de hoogwaardige kwaliteit bieden wij een garantie van tot 10 jaar!