Specifieke eigenschappen van het keramieken werkblad

Bij de fabricage van onze almaKEUKENS hechten wij de hoogste waarde aan robuuste en duurzame materialen. Het werkblad van keramiek voldoet aan deze eisen en overtuigt door haar andere eigenschappen. Een centrale rol in de keuken wordt ingenomen door de temperatuurbestendigheid, omdat deze te midden van fornuis en ijskast aan wisselende temperaturen wordt blootgesteld. Ook de levensmiddelentolerantie van het keramieken werkblad is bij tijdens het koken een onmisbare factor die zorgt voor het veilige en zorgeloos werken in de keuken. Natuurlijk kunt u zichzelf ook van de gevoelige oppervlakken overtuigen. Kom eens langs bij onze keukenstudio's, uw persoonlijk adviseur wijst u nog graag op de verdere details voor het keramieken werkblad.

Keramieken werkbladen in verschillende tinten

Om de individuele componenten van uw inbouwkeuken ideaal op elkaar te laten afstemmen, zijn er voor alle modules verschillende uitvoeringen. De keramieken werkbladen bieden wij in verschillende kleuren aan waarbij vooral de structuur van het materiaal naar voren komt. U kunt naargelang uw eigen keukenfront beslissen tussen bladen in zwart, grijs, beige en crème . Uw adviseur in de keukenstudio helpt u graag bij de keuze van uw keukenwerkblad van keramiek.  Laat uw fantasie de vrije loop en creëer met uw keramieken werkblad en front de basis voor een harmonieus kooklandschap!

Een keramieken werkblad professioneel laten installeren

Bij almaKEUKENS kunt u van een uitgebreide service profiteren. Samen met uw persoonlijk adviseur kunt u uw nieuwe keukenwereld plannen en bijvoorbeeld voor de houten keuken het bijpassende keramieken werkblad vinden. Aansluitend voegen wij nog verdere details hieraan toe, zoals handgrepen, spoelbak en inbouwapparatuur en vervolmaken het beeld nog met de integrale verlichting en glazen achterwand in de kleur van uw keuze. De vakkundige fabricage wordt rechtstreeks door ons als fabrikant uitgevoerd, zodat wij uw keuken binnen twee weken bij u kunnen leveren. Vervolgens nemen wij een professionele installatie voor onze rekening van het hele model inclusief keramieken werkblad.
Laat u bij de aankoop van uw nieuwe kook-oase verwennen door onze ongeëvenaarde service!