Onze allrounders

Kunststof werkbladen bieden wij u in vele fraaie kleuren en dessins alsmede met steen- of houtdecor. Zij zijn uiterst stevig, makkelijk schoon te houden en een voordelig alternatief voor een werkblad van natuursteen of massief hout.

Uw almaKEUKENadviseur toont u graag het werkblad van uw keuze in een realistische 3D-animatie in combinatie met uw favoriete keukenmodel.

118 Halifax Eiken Natuurlijk
126 Essen Molina Zand
133 Trento Beige Grijs
148 Valention Leem
160 Marmara Marmor
187 Streaks
211 Steen Wit-Zwart
212 Steen Zwart-Wit
242 Wit Mat
275 Beton
276 Arkosa Zand
277 Arkosa Grijs
295 Essen
303 Ferro titangrau
311 Arlington Eiken
314 Shabby White
329 Merano
333 Mat Zwart
344 Bewolkt Cement
355 Raja Black
370 Zwart Structuur
381 Leer Bruin
387 Ceramic Rusty
396 Wit Struktur
399 Country Beuken Natuurlijk
405 Ajaccio Eiken
418 Freestone Grijs
420 Licht Notenhouten Blok
439 Notenhouten Blok Wenge
473 Campino Concrete
486 Ponderosa Pine
532 Licht Beuken
625 Pindos Schiefer
626 Marmor Medusa beige
627 Tivoli
628 Nuvolento
641 Chromix anthrazit
732 Coco Bolo Licht
761 Century Eiken

Uw nieuwe werkblad uit laminaat voor een optimaal comfort

Met het laminaat werkblad hebt u een goedkoop alternatief voor de houten of granieten werkbladen gevonden. De keukenwerkbladen van laminaat betekenen niet alleen een voordelige bouwwijze maar de oppervlakken hiervan zijn ook makkelijk schoon te maken. Vuil en stof kan hier zonder problemen verwijderd worden en ook sterkere schoonmaakproducten kunnen het robuuste materiaal niet aantasten. Tegelijkertijd kunnen de platen natuurlijk ook worden belast en verzekeren daarom een veilig en onbeperkt gebruik. Geniet van onze hoogwaardige keukenwerkbladen van een ongeëvenaard comfort!

Laminaat werkbladen in alle facetten

Om uw individuele keuken volledig naar eigen smaak samen te kunnen stellen, hebben wij bij almaKEUKENS een breed assortiment voor u. Bij het werkblad van laminaat is een breed spectrum van design mogelijk gemaakt. De eenkleurige varianten overtuigen door een simpliciteit die in elke omgeving kan worden aangepast. Een natuurlijke touch wordt geleverd door de laminaat werkbladen van hout die in verschillende uitvoeringen, bijv. notenboom, merano of eshout worden aangeboden. Als alternatief kunt u in onze keukenhandel ook laminaatbladen in steenstijl vinden, waarbij u tussen de gekunstelde mozaïekstijl en verschillende texturen en nuances kunt kiezen.

Uw persoonlijke adviseur zal uw graag helpen aan de hand van een 3D-animatie waar u geselecteerde werkbladen van laminaatmateriaal samen met de verschillende keukenbladen kunt zien.

Perfecte compositie met het laminaatwerkblad.

Het brede assortiment van design biedt optimale vrijheid bij de individuele samenstelling van uw keuken. U kunt een werkblad kiezen uit laminaat die qua kleur en stijl perfect op de front van uw keuze en het keukenmodel is afgestemd. Voor een moderne inbouwkeuken in hoogglans of mat, zijn alle uitvoeringen geschikt, terwijl de landhuiskeuken vooral in combinatie met een laminaat werkblad met houtoptiek een karakteristieke charme krijgt. Na het bijpassend keukenblad te hebben gevonden, kunt u tussen ronde, en aluminium zijkanten kiezen. Daarna passen wij uw laminaat werkblad precies aan uw spoelbak, keukenfront en ruimtelijke condities aan. Daarbij kunt u beslissen of uw klassieke varianten als rechthoekige vorm prefereert of de huidige trend met ronde afsluitingen wilt volgen.