Modellübersicht 2019

De keukencatalogus van almaKEUKENS biedt talloze ideeën en stimulansen voor uw nieuwe keukenlandschap.

U kunt ons brede assortiment al bekijken vóór uw bezoek aan onze werkstudio's. Blader een gezellig van huis uit door de keukencatalogus en zie direct welke kleuren en vormen het best bij uw eigen inrichting passen!

Wij sturen onze keukencatalogus graag naar u op, maar u kunt onze virtuele catalogus ook online bekijken. Hiermee ondersteunen wij niet alleen een milieuvriendelijk product, maar geven u ook de mogelijkheid om de showroomkeukens in de verschillende werkstudio's tegelijkertijd te bekijken. Maar ziet u ook meteen de prijzen van de expositiemodules en leest u over de acties van het moment. Anders kunt u ook de keukencatalogus downloaden om voortdurend - ook zonder internetverbinding - een kijkje te hebben op welke producten er allemaal te bieden zijn.
Omdat u de onderdelen van uw keuken vrij bij ons kunt combineren, zijn er talloze designmogelijkheden. In de keukencatalogus presenteren wij uw aantrekkelijke uitvoeringen met verschillende keukenfronten. Hiervoor krijgt u gedetailleerde productinformatie die u vooral op de voordelen van de specifieke keukeninterieurs wijzen. Zo herkent u meteen welke aspecten in uw keukeninrichting belangrijk zijn en elke elementen onontbeerlijk zijn.
In de keukencatalogus ontdekt u niet alleen de verschillende mogelijkheden voor uw keukenmeubelen maar ziet u ook de rijke facetten en inzetmogelijkheden van de inbouwapparatuur. Op de verschillende wijze voegen wij de componenten voor u samen, waarbij zowel de esthetiek als het praktische gebruik een rol spelen. Bij de hedendaagse trends speelt bijvoorbeeld het fornuis rol die op hoogte van het bovenlichaam wordt geplaatst, zodat een eenvoudig en veilig onderhoud wordt gewaarborgd. Maar ook de keukeneilanden zijn heel populair en verenigen de moderne vormgeving met de aantrekkingskracht van het grote bereik van de kookwereld.

Keukencatalogie en verdere infobladen               

Naast de keukencatalogi bieden wij nog verdere informatiebronnen. Bij de bestelling van de catalogus ontvangt u nog een nieuwe keukenkrant. Als u regelmatig informatie wilt over de acties van het moment van onze inbouwkeuken, kunt u een abonnement nemen op onze nieuwsletter. Natuurlijk kunt u voor vragen en andere kwesties telefonisch contact met ons opnemen via (+49 (0)2561 6940) of met een persoonlijk adviseur.