Inbouwapparatuur

Kwaliteit en service uit één hand!

Als directe verkoper hechten wij bij almaKEUKENS een bijzondere waarde aan de kwaliteit en een excellente dienstverlening. Daarom werken wij voor de selectie van uw inbouwapparatuur alleen samen met toonaangevende fabrikanten.

Onbegrensde veelzijdigheid aan apparaten

Het assortiment apparaten is vandaag groter dan ooit. Of het nu gaat om koken, stomen of bakken, een espresso klaar te maken, koelen of invriezen, spoelen of voorverwarmen - de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Design en technische vooruitgang in één enkel ontwerp!

De fabrikanten van onze merken zijn toonaangevend in design en technische vooruitgang. Uit het volledige productenaanbod kiezen zij het product dat precies bij u past. Onze almaKEUKEN adviseurs helpen u graag bij uw keuze en geven u uitgebreid advies.

Stomer

Wist u dat het klaarmaken van groente, vis en vlees in een stomer veel gezonder is dan in een conventionele bereidingswijze?
Niet alleen worden de ingrediënten hygiënisch klaargemaakt maar deze behouden ook hun vitaminen en mineralen, waardoor zij hun eigen smaak behouden en veel intensiever smaken.

Energie-efficiëntieklassen

Let bij de aankoop van nieuwe inbouwapparatuur op het aangegeven energieverbruik. Dit spaart niet alleen uw portemonnee maar ook onze natuurlijke bronnen. De technologie van de apparatuur van almaKEUKENS voldoet aan de energie-efficiëntieklasse A tot A+++. Vraag uw persoonlijke almaKEUKENadviseur naar de verschillende opties.

 

En als het echt snel moet gaan?

Inductie is de concrete stap voor de snelle, veilige en efficiënte voorbereiding van voedsel op de kookplaat. De inductietechnologie is niet alleen veel sneller dan de conventionele systemen, maar ook veel zuiniger in energieverbruik.