Onze Filosofie

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit.

Weet u waarom wij als medewerkers van Alma zo overtuigd zijn van het principe van directe verkoop van onze inbouwkeukens? Omdat u als keukenkoper hierdoor profiteert van enorme voordelen en wij elke dag eraan werken onze prestaties nog verder te perfectioneren. Wanneer u uw droomkeuken koopt, heeft u alleen met ons als contactpersoon te maken en wij zorgen ervoor dat uw wensen in vervulling gaan.

En u spreekt met Alma-medewerkers die over jarenlange ervaring beschikken. U krijgt alles uit één hand, de Alma-hand. Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. Ons echte prestatievermogen ligt niet alleen besloten in het feit dat wij alles uit één hand bieden, maar ook daarin dat wij als Alma-team nauw met elkaar samenwerken.
En dan bedoelen wij niet alleen de kwaliteit, die voor u direct zichtbaar is – bijvoorbeeld de hoogwaardige materialen die bij in de productie toepassen, de eersteklas verwerking, het innovatieve design, de verzorgde details en de intelligente inrichtingsoplossingen.

Wij bedoelen ook de kwaliteit, die u merkt: onze uitgebreide service. Want wij bieden u van persoonlijk advies bij het ontwerp en een eersteklas productie tot en met de levering en montage alles uit één hand. Met deskundige adviseurs, vakbekwame meubelmakers en uitstekend opgeleide monteurs.

U heeft voor alles maar een contactpersoon: almaKEUKENS. Als producent kennen wij ons product als geen ander. Daarom kunnen wij veel nauwkeuriger en individueler werken. Dankzij een geoptimaliseerd intern productieproces produceren wij op het allerhoogste niveau en leveren wij geheel volgens afspraak en op tijd na slechts enkele weken. En ook bij de montage loopt alles op rolletjes, inclusief het aansluiten van waterleiding en elektrische apparatuur.

almaKÜCHEN - Wanneer wij vertrekken, kunt u met koken beginnen."

Mocht u bijzondere wensen of ideeën voor uw keuken hebben, dan kunnen wij ook deze realiseren – als individueel maatwerk.

Ook dat verstaan wij onder kwaliteit.