Onze merken

Deze merken inbouwapparatuur zijn bij alma verkrijgbaar

Het gepatendeerde werkingsprincipe van BERBEL afzuigkappen is eenvoudig en tegelijk geniaal. Het is gebaseerd op een doordachte ventilatietechniek zonder filter die de lucht hygiënisch en milieuvriendelijk afzuigt. De afzuigkappen van BERBEL bieden een hoog technologisch comfort, een robuuste techniek en hebben een fraai design, zodat ze de eerste keuze zijn voor uw nieuwe almaKEUKEN.
Vrijwel geen product wordt in de moderne keuken zoveel gebruikt als de afzuigkap. Tenslotte moet de grote hoeveelheid lucht op geruisloze wijze worden verplaatst en gefilterd. Daar komen het design en de goede verlichting nog bij. GUTMANN biedt de oplossing voor afzuigkappen die aan ieders behoefte voldoen.
Hoogwaardige producten is onze richtlijn - ons gemeenschappelijke doel is altijd beter.
Het grote Duitse merk is en blijft het concept van speerpunttechnologie bij allerlei inbouwapparatuur. Met de keuken-inbouwapparatuur van MIELE koopt u niet alleen een traditioneel solide merkkwaliteit, maar vindt u bovendien pure vernieuwing en intelligente technologie.
De inbouwapparatuur van SIEMENS laat op het gebied van technologie niets te wensen over. Dit wordt niet alleen bevestigd door de talloze bekroonde designs, zoals de iF-product design award, of de red dot design award. Ook op het terrein van eenvoudige bediening en innovatieve uitvoering wordt aan de inbouwapparatuur van Siemens hoge eisen gesteld.
De typische combinatie van functie en design die AEG eigen is, is tot in de details terug te vinden in de ultramoderne AEG-apparatuur en systemen. Een optimaal bedieningscomfort, een perfecte functionaliteit en een maximale energie-efficiëntie. Van AEG kunt u steeds meer verwachten!
NEFF is de vernieuwer voor inbouwapparatuur en van oudsher de pionier in de branche van huishoudelijke apparatuur. Neff fabriceert fornuizen en bakovens, afzuigkappen, koelkasten en afwasmachines op het hoogste technisch niveau. Ontdek onze unieke ideeën die uw dagelijkse kookactiviteiten nog makkelijker maken en bakken, braden en stomen nog beter maken.
De inbouwapparatuur van Zanker beloven een optimaal comfort en de hoogste kwaliteit. De afzuigkappen, fornuizen, bakovens, kookplaten en magnetrons van Zanker bieden de beste resultaten bij het koken, bakken en braden. De afwasmachines, koel- en vrieskasten onderscheiden zich door de lage verbruikswaarden.
Een eenvoudige bediening dankzij de doordachte innovatieve concepten en een aansprekend modern design - de koel- en vrieskasten van Liebherr bieden u deze garantie. Al 60 jaar is deze fabrikant in heel Europa het symbool van een hoogwaardige kwaliteit en technologie. Door hun praktische karakter voor het dagelijkse gebruik, de bewezen technologie en de permanente hoogwaardige kwaliteit zijn deze een garantie voor de gebruiker.
De BORA afzuigkap zuigt rook en geuren naar beneden af, en weliswaar precies op de plek waar deze door het koken ontstaan - meteen aan de kookplaat! Het gepatenteerde BORA-systeem bestaat uit een afzuigkap en kookplaten en staat voor een hoogstaande productefficiëntie, met maximale vrijheid in de vormgeving die de werking en architectuur in de keuken revolutionair verbeteren.
Oranier: afzuigkappen, inductie kookplaat, oven combinaties, bakovens, stoomoven, vaatwasser en meer - Oranier - keukentechniek. Duitse degelijkheid heeft over de hele wereld een uitstekende reputatie. Met ideeën voor nieuwe producten, met innovatieve technische details, functioneel design - en een trend tot in de perfectie.

De merken van deze keukenaccessoires zijn bij alma verkrijgbaar

De geavanceerde beslagcomponenten van BLUM bevinden zich in de meubels van uw almaKEUKEN. Deze zijn nauwelijks te zien of te bespeuren. De licht lopende laden en de zacht sluitende deuren maken uw almaKEUKEN tot een belevenis. U zult enthousiast zijn over de hoge functionaliteit en kwaliteit van onze producten.
KESSEBÖHMER is het grote merk voor het interieur van uw nieuwe almaKEUKEN. De opbergsystemen voor laden, voorraadkasten, mandinzetstukken enz. - alles is perfect georganiseerd en optimaal op uw almaKEUKEN afgestemd. Want een goed georganiseerde voorraadhuishouding is het beste recept voor koks en fijnproevers.
Het rode punt staat voor kwaliteitsproducten die het leven en het huishoudelijk werk aangenamer maken. HAILO schept orde waar het erop aan komt. De doordachte afvalscheiding van HAILO staat garant voor een schone en bijzonder hygiënische afvalverwijdering in uw almaKEUKEN.
De keukenarmaturen van IDEAL STANDARD staan bekend om hun robuuste en mooie vormgeving. Bij IDEAL STANDARD komt de hoge functionaliteit altijd overeen met het design. De producten onderscheiden zich door hun lange levensduur en kwaliteit, en voldoen aan de strikte regels en vereisten. IDEAL STANDARD biedt daarmee de juiste armatuur voor elke almaKEUKEN.

Deze merkgootstenen zijn bij alma verkrijgbaar

De producten van topmerken voor spoelbaken, armaturen en accessoires horen tot het beste wat u zich maar in uw droomkeuken kunt voorstellen. Talloze kleuren, vormen en oppervlakken vormen de basis voor een perfect uitrustingsprogramma voor uw keuken. Zeer robuust en duurzaam en tegelijkertijd met een topactueel design.
Spoelbakken, armaturen, druipbak, snijplank, afvalbeheer – de innovatieve BLANCO-producten zijn perfect op elkaar afgestemd en resulteren in een uiterst functionele, doordachte en mooie eenheid in het centrale werkgebied van uw keuken.
Spoelbakken, armaturen en toebehoren van FRANKE behoren tot de beste producten in deze belangrijke keuken-uitrustingscategorie. De hoogste verwerkingskwaliteit, een compromisloos goed design en flexibele systeemoplossingen zijn bij alle FRANKE-producten verenigd. Alle belangrijke elementen voor de voorbereiding en het bereiden van voeding worden in een intelligent systeem verenigd.

Reginox is gevestigd in Rijssen in het oosten van Nederland. Hier worden al onze spoelunits ontwikkeld en geproduceerd. Reginox heeft veel kennis van staal en weet hieruit de mooiste designs te ontwerpen. Met de internationaal bekende "Nederlandse Design" als basis, zijn we steeds in staat om nieuwe en innovatieve designs te bieden.