Toebehoren

Een goed georganiseerde keuken is het halve werk!

Met onze intelligente opberg-, toebehoor- en afvalsystemen met vele functionele details brengt u snel structuur aan in uw keuken. Alle kookspullen hebben hun eigen plek en u heeft altijd alles binnen handbereik.

Wij stellen u hier enkele handige keukenhulpjes voor:

Afvalscheiding

Multifunctioneel en ruimtebesparend, dat zijn onze afvalscheidingssystemen. Daarbij kunnen de verschillende uitvoeringen nagenoeg onzichtbaar in uw keukenblok geïntegreerd worden. Laat u inspireren en informeer bij uw almaKEUKENadviseur!

Stopcontacten

Ga voor wat betreft de stroomvoorziening van uw keukenapparatuur geen compromissen aan. Let er bij het ontwerpen van de keuken al op waar uw vaste apparatuur komt te staan, en waar de stopcontacten moeten komen. almaKEUKENS biedt de oplossing: met onze verzinkbare contactdozen bent u altijd flexibel. Ook de handige hoek-contactdoos is uiterst flexibel en bespaart een gecompliceerde inbouwmontage.

Opberg- en organisatiesystemen

Benut uw opbergruimte goed met onze opberg- en organisatiesystemen. Van bestekruimte, hoekkastoplossingen tot voorraadkasten en een spaarzame opbergruimte voor uw huishoudelijke apparaten: bijna niets ontbreekt. Zelfs de zware en volumineuze staande drankkratten vinden een plaatsje in de keukenlade.