Vestigingen

U kunt ook op zondag in een van onze 13 keukenstudio's terecht!

Wij bieden u in onze 13 keukenstudio's in Noordrijn-Westfalen iedere zondag de gelegenheid om van 14 tot 17 uur in onze 'open studio' rond te kijken en in alle rust uw droomkeuken te bewonderen en te bekijken. Op normale zondagen mag er weliswaar geen advies worden gegeven en geen verkoop plaatsvinden, maar uiteraard hebben wij ook nog vele koopzondagen, waarop wij volledig voor u klaar staan!

Mocht u belangstelling hebben voor een persoonlijk advies, dan kunt u een van de adviesvouchers die in de studio's klaarliggen, invullen. Uw almaKeuken adviseur neemt dan contact met u op.

Inspiratie uit de keukenstudio

Diverse showroomkeukens live bekijken, van dichtbij de stijlvolle toonzaalmodellen ervaren – dat kan allemaal in de keukenstudio's van almaKEUKENS. In elk van onze 13 studio's ontdekt u de hedendaagse trends, tijdloze klassiekers en elegante uitvoeringen. Hier ziet u hoe de keukens wat voor effect de keukens in natura hebben en kunt u zich een precies beeld vormen van het complete keukenlandschap. De keukenstudio is de ideale bron van inspiratie voor uw nieuwe kook-oase!

Dit vindt u in onze keukenstudio's

Als alternatief voor onze productencatalogus op het internet bieden we de keukenstudio's aan als Live-showroom. Opdat u zoveel mogelijk indrukken zou krijgen, letten wij bij de expositie van onze keukens op een bonte veelzijdigheid. Hier kunt u temidden van de veelzijdige keukens uw eigen compositie plannen, of u door een vakkundige medewerker laten adviseren. Wij helpen u graag in uw keukenstudio om de passende componenten samen te stellen en aan uw ruimtelijke situatie aan te passen.

Perfecte compositie in keukenstudio's beleven

Voor een optimaal overzicht van de veelzijdigheid van ons assortiment, wacht u in de keukenstudio's een gevarieerd productenpallet. U ontdekt daarbij de gezellige charme van de landhuiskeuken, de elegante vormgeving van de handgreeploze keuken, de extravagante en geraffineerde kenmerken van de moderne modellen en de natuurlijke flair van de houtfronten. Passend daarbij completeren we het keukenlandschap met hoogwaardige inbouwapparatuur, diverse handgrepen en andere extra's.

Ga gauw naar een keukenstudio en bespaar geld

Natuurlijk dienen de showroomkeukens in onze showrooms niet alleen als inspiratie. Omdat we de diverse toonzaalmodellen regelmatig vervangen, hebt u hier de mogelijkheid kant en klare keukens direct te kopen. U kunt daarbij rekenen op ongelooflijke kortingacties met prijsdalingen tot 70%. Natuurlijk leveren wij u ook de keukenmeubelen uit de keukenstudio's tot bij u thuis en worden deze professioneel gemonteerd. De 10-jarige garantie geldt ook voor onze showroomkeukens – zo waarborgen we de eersteklasse kwaliteit van onze producten.

De keukenstudio in uw buurt

In heel NRW bieden wij u meer dan een dozijn keukenstudio's waar u de meest fantastische aanbiedingen kunt ontdekken. Naast de showrooms in grootsteden zoals Keuken, Düsseldorf en Münster bieden wij ook in de keukenstudio in Ahaus, Kleve, Recklinghausen en vele andere steden diverse showroomkeukens aan. In onze online keukenshop kunt u meteen zien welke keukenmodules in keukenwinkels bij u in de buurt afgeprijsd zijn.