Zoeken
Search

Onze merken

Dessauer Logo
Hollweg
Miele

... en nog veel meer!

Merkkeukens rechtstreeks van de fabrikant

U kunt uw perfecte merkkeuken snel en gemakkelijk bij keukenfabrikant Alma krijgen. Daarvoor bent u van harte welkom in onze online winkel of in onze keukenstudio’s om een eerste indruk te krijgen van het brede scala aan mogelijkheden. Samen met uw persoonlijke adviseur kunt u dan uw droomkeuken individueel plannen. Afgestemd op uw bestaande woonomgeving en de ruimtelijke omstandigheden, creëren wij samen met u uw perfecte kookoase met feel-good factor! Levering geschiedt binnen twee weken, en als professionele dealer verzorgen wij uiteraard ook de montage voor u!

Onze keukens: Merkkwaliteit tegen geweldige prijzen

Door te werken met gerenommeerde keukenmerken als Siemens, Liebherr, Miele en AEG, bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Voor alle onderdelen van uw designkeuken letten wij op eersteklas vakmanschap en hoogwaardige materialen. Een optimale prijs-prestatieverhouding is voor ons bijzonder belangrijk. Alleen als u tevreden bent met uw nieuwe merkkeuken, zijn wij dat ook. Bovendien geven wij u 10 jaar garantie op uw nieuwe keukenwereld – zo kunt u met een gerust hart en met plezier winkelen!

Vind de goedkoopste merkkeukens

Bij ons hebt u de mogelijkheid om het hele jaar door geld te besparen. In onze keukenuitverkoop vindt u de voordeligste modellen van hoogwaardige keukenmerken. Wij bieden onze showkeukens aan tegen onklopbare prijzen met tot 70% korting! Rij gewoon naar de showroom in uw buurt voor aantrekkelijke aanbiedingen. In de keukenstudio ontdekt u een grote verscheidenheid aan modellen die erop wachten om op de juiste manier te worden gebruikt. U kunt ook de promoties in de respectieve showrooms online bekijken en u op voorhand een idee vormen van de merkkeukens.

Design diversiteit van eersteklas keukenmerken

Technische innovaties en geavanceerde functies zijn een absolute must voor designkeukens. Maar ook het ontwerp, de individuele stijl is van groot belang voor het perfecte keukenlandschap. Voor uw persoonlijke smaak vindt u bij Alma Keukens een bonte waaier van looks en lakken, van kleuren en vormen. Elegant en verfijnd, klassiek en tijdloos, modern en extravagant of natuurlijk en landhuisstijl: wij bieden alle onderdelen, van front tot handgreep, in verschillende stijlen.